Най-добрите еспресо кафемашини

1
152
Добави коментар
angels82
angels82

Фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на кафемашина
Брой чаши

Помислете от колко чаши кафе се нуждаете наведнъж. Ако сте единственият човек в домакинството си, пиещ кафе, една машина за сервиране или кафеварка, която произвежда само няколко чаши, би била идеална. От друга страна, ако имате голямо семейство любители на кафето или често посрещате гости на кафе, потърсете модел, който може да направи по-голямо количество чаши наведнъж.

Контрол на силата на приготвяне

Някои производители на кафе ви дават малък избор или дори никакъв, докато други ви позволяват да прецизирате чашата си с контрол на силата на приготвяне на кафе.

Таймер

Представете си, че се събуждате с прясно приготвено кафе, готово за пиене. Ако изберете кафе машина с вграден таймер, това може да бъде вашата реалност всеки ден. Тази функция е перфектна, ако не функционирате добре преди първата чаша, или ако бързате да излезете от къщи сутрин.

Вградена мелница

Кафемашината за зърна до чаша включва вградена мелница, която всеки път смила правилното количество зърна кафе, без да се налага да полагате допълнителни усилия.

Макар да се съгласяваме, че прясно смляното кафе е най-доброто, бихте могли да постигнете същия резултат с евтина мелница за кафе. Машините с вградени мелници са скъпи, затова бихме ги препоръчали само ако имате голям бюджет и искате да инвестирате в по-голямо удобство.

Избор на вида на кафето

Ако пиете кафето си черно – може би с малко сметана или мляко, тогава основната кафеварка е всичко, от което се нуждаете. Ако обаче пожелаете еспресо или специални напитки като капучино или лате, вземете под внимание машина за еспресо със система за затопляне и разпенване на млякото.

Машините за единично обслужване предлагат капсули с огромен избор от напитки и вкусове, готови с натискане на бутон. Това е чудесен избор, ако харесвате фантастични кафета, но не искате да губите време да ги направите от нулата.

Система за поддържане на температурата

Някои кафемашини са снабдени с термоплоча, за да поддържат напитките топли, след като са приготвени.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите еспресо кафемашини. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

 

Уред с елегантен дизайн, за допълнителен стил в кухнята. Можете да приготвите всякакъв тип кафе за най-кратко време. Можете да се насладите на капучино с кремообразна пяна или кафе лате. Можете да използвате мляно кафе или кафе дози ESE (Easy Serving Espresso).

– Бойлер от неръждаема стомана;

– Система – готова за употреба;

– Капучино система: комбинира въздух, пара и мляко, за да се получи пенливо и кремообразно капучино;

– Превключвател със светлинен индикатор Вкл/Изкл;

– Регулируемо освобождаване на парата;

– Резервоар за вода с индикатор за ниво;

– Подвижен поднос за оттичане.

 За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Еспресо машина Breville Prima Latte VCF045X-01, Функция разпенване на млякото, Функция Cappuccino, Самопочистване, 15 бара, 1.5 л, Съд за мляко 0.3 л, Сребриста

Прекрасно кафе само с едно докосване

Автоматичения режими на еспресо LATTE е перфектен за тези които желаят бързо експресо, капучино или лате в нормална или двойна доза.

Резервоар за мляко

Резервоара с капацитет 300 мл е лесен за съхранение в хладилника.

Гъвкавост

Трите включни филтъра  предлагат възможността за приготвяне на нормално или двойно кафе. Open Filter System  използва капсули капсули от 45 мм.

Регулираща пяна

Регулирайте пяната по ваш вкус!

 За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

С или без мляко, чисто или леко подсладено с мед или кафява захар, независимо под каква форма, доброто кафе ще ви донесе усмивка и ще зарадва вашите сетива всяка сутрин или по всяко време на деня, когато се нуждаете от капка енергия. За това имате на разположение ръчната еспресо машина HEINNER HEM-1100BK, която ще Ви помогне да приготвите вкусно кафе, според вашето желание.

Помпа с налягане 15 бара

С помпа с високо налягане от 15 бара, уредът доставя аромата на смляно кафе за еспресо или капучино с кремообразна текстура, приготвено бързо и лесно. Пригответе се да изпитате интензивния аромат на напитки като тези, приготвени от най-квалифицирания бариста.

Капацитет 1 л

Капацитетът от 1 литър на резервоара ще се окаже много полезен в дните, когато искате да имате винаги прясно кафе под ръка, но особено когато искате да приготвите горещи и ароматни напитки за всички гости.

Двоен филтър от инокс. Двойният филтър от инокс ви дава възможност да приготвяте 2 чаши кафе едновременно. Защо да чакате, за да се насладите на любимата си напитка?

Опции за приготвяне: еспресо и капучино. Еспресо или капучино? Това е трудно решение, нали? HEINNER HEM-110BK ви позволява да приготвите и двете напитки. Имате две възможности за приготвяне: еспресо и капучино.

Термометър отпред. Устройството е оборудвано с термометър отпред, който показва температурата на водата. Така винаги ще знаете, кога е готова за използване.

Подвижен резервоар за вода. Резервоарът за вода е подвижен, лесен за почистване и пълнене.

 За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Електронната система за регулиране на температурата предлага еспресо с автентичен вкус и кремообразна текстура, винаги приготвено перфектно.

Помпата с 15 бара налягане успява да предложи интензивния аромат на професионално приготвеното еспресо.

Система Thermoblock Compact

Перфектната температура на кафето се постига чрез специалната технология Thermoblock, като пред-инфузионната глава е разположена в центъра на системат за затопляне. Резултатът е постигане на оптималната температура от първата до последната чаша.

Лесна за използване

Достатъчно е да натиснете един бутон, в центъра на контролния панел. След 5 минути в покой, иредът автоматично се изключва, за да се избегне прегряване.

Практична и ергономична

Прозрачният воден резервоар от 1 л позволява приготвянето на няколко чаши кафе, без да има нуждата постоянно да го допълвате.

Насладете се на перфектно еспресо всеки път

Електронният интерфейс на устройството запаметява желаната настройка за правене на кафе. По този начин, всеки път когато правите еспресо, е достатъчно натискането на един бутон.

Модерен дизайн в компактна форма

Компактните размери и стилния дизайн правят машината подходяща за всяка кухня и всеки вкус, защото все едно е приготвено от професионален бариста.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

 

Функция за гореща вода.

Подвижен резервоар за вода.

Подвижна тавичка за отцеждане.

Бъроз загряване: 40 секунди

Противокапкова система

Лесен за използване контролен панел с 3 светещи бутони.

Професионална помпа с налягане от 15 бара.

 

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

OURSSON EM1500, 3 години гаранция,  получавате най-добрия вкус на вашето кафе, благодарение на 15 бара високо налягане.

За тези, които предпочитат млечното кафе, системата за разпенване на мляко е достъпна за капучино, лате кафе, моккаин или друга креативна рецепта.

Резервоарът за вода има висок капацитет от 1,5 литра. EM1500 също загрява водата за приготвяне на чай.

Загрята повърхност за чаши. Това позволява запазването на кафето в чашата за по-дълго време.

Ръчната машина за еспресо OURSSON EM1500 е ергономична. Запълването на резервоара за вода, изпразването на филтъра за кафе или дренажния съд е много лесно.

За допълнителен комфорт можете да изберете E.S.E.

Просто изберете един от двата дълги или къси еспресо бутона и се насладете на кафето си с OURSSON EM1500

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.