Най-добрите електрически ротационни самобръсначки

1
171
Добави коментар
angels82
angels82

Основни съображения

Преди да закупите ротационна електрическа самобръсначка, помислете дали това е правилният метод за бръснене за вас.

Традиционните ръчни самобръсначки отнемат повече време, за да си свършат работата, отколкото електрическите самобръсначки. Винаги съществува риск от порязване с традиционните самобръсначки, а честата смяна на ножчето може да бъде скъпа. Но с малко търпение можете да получите гладко бръснене от традиционната самобръсначка.

Ротационните самобръсначки са добър вариант за лесно бръснене, независимо от дължината на косъма. Те могат да прерязват гъстата или къдрава брада с лекота, а главите обикновено са гъвкави за удобно бръснене. За разлика от традиционните самобръсначки, въртящите се бръсначи могат да се използват в кръгови движения.

Глави и ножчета

Ротационните самобръсначки не са толкова бързи, колкото самобръсначките с метална пластина, а скоростите на рязане обикновено не се посочват от производителя. Това може да затрудни определянето на ефективността на даден модел в сравнение с други, въпреки че някои производители могат да посочат оборотите на двигателя. Всичко, което е над 2 800 RPM, обикновено се представя добре, докато ножовете са остри.

Повечето ротационни самобръсначки имат глави, които могат да се огъват навсякъде от четири до осем посоки. Колкото по-гъвкава е всяка глава, толкова по-добре ще се адаптира към контурите на лицето ви. Повечето самобръсначки имат три глави, но някои по-ефективни модели имат четири глави.

Устойчивостта на ножчетата варира от една ротационна самобръсначка до друга, а ножовете могат да бъдат скъпи за подмяна. Прочетете отзиви от потребители в интернет, за да видите колко дълго ще издържат ножовете и ще намерите цената на ножовете или главите за смяна.

Безжични или с кабел

Предпочитате ли вашата електрическа самобръсначка да бъде свързана или несвързана към електрическата мрежа? Самобръсначката с кабел е класическия избор. Няма нужда да се зарежда предварително, и докато не сте твърде далеч от контакта, можете да се обръснете, без да се притеснявате за спиране на захранването.

Акумулаторната електрическа ротационна самобръсначка предлага очевидното удобство за бръснене без кабел. Това е най-популярният дизайн. Скоростите на зареждане и продължителността варират и в повечето случаи не е препоръчително да зареждате, докато се бръснете. В резултат на това можете да се окажете без ток и по този начин без бръснене. Но докато можете да си спомните да я включите за зареждане, преди да се обръснете, безжичните електрически самобръсначки са добри и може да означава едно по-малко нещо, което да носите със себе си в едно пътуване през уикенда.

Сухо и влажно или само сухо бръснене

Много въртящи се самобръсначки предлагат мокро / сухо бръснене, което може да ви позволи да се обръснете под душа и лесно да измиете подстриганите косми. Някои въртящи се самобръсначки са съвместими с крем за бръснене. Имайте предвид, че от съображения за безопасност, някои самобръсначки обикновено се изключват автоматично, когато не се използват. Някои мокри / сухи самобръсначки работят по-добре в мокър или сух режим, така че преди да закупите, трябва да имате представа как предпочитате да се бръснете.

Сухите самобръсначки са по-често срещани и най-добре се използват преди да се изкъпете. Ако не възнамерявате да се обръснете под душа, може да спестите малко от покупката си, като изберете модел само за сухо бръснене.

Характеристики

Ротационните самобръсначки се различават не само по техните ножчета, източници на енергия и стилове за бръснене. Ето някои допълнителни функции, които трябва да имате предвид при вземането на решение.

Живот на батерията и скорост на зареждане

Литиево-йонните батерии са често срещани при безжичните въртящи се електрически самобръсначки и могат да осигуряват от 30 минути до 2 часа време за бръснене. Те обикновено издържат дълго време, когато не се използват. Ако планирате да се бръснете често, надеждна батерия може да е задължителна за вас.

Повечето батерии се зареждат в рамките на няколко часа, но някои се зареждат по-бързо от други. За да удължите живота на батерията си, изключете самобръсначката, когато свърши зареждането.

Ниво на шума

Въпреки че обикновено са тихи, въртящите се самобръсначки са по-шумни от традиционните ръчни бръсначи. Ако предпочитате бръсненето ви да бъде дискретно, потърсете въртяща се самобръсначка с относително тих мотор.

Режими за подрязване и приставки

Някои въртящи се самобръсначки имат само един режим: бръснене. Ако искате опцията да подрежете бакенбардите или космите на носа, потърсете модел с приставки или тримери.

Тримерите могат и да бъдат вградени в самобръсначката и да се активират чрез натискане на бутон. В други модели те могат да бъдат под формата на допълнителна приставка.

Някои модели имат различни скорости на бръснене, които ви позволяват да подбирате режими за по-дълга или по-къса брада. Това помага да поддържате вашата батерия да работи възможно най-ефективно.

Лед индикатор

По-модерните въртящи се устройства за бръснене могат да имат светодиоден индикатор, който ви предупреждава, когато батерията е слаба или ви информира за скоростта, която използвате. Някои модели могат дори да показват точни нива на батерията в проценти.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите въртящи се електрически самобръсначки. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

 

Чисто и гладко, бързо бръснене

10 пъти по-добра защита в сравнение с обикновено ножче.

Самобръсначката Серия 5000 ускорява сутрешната ви подготовка с бърза система ножчета MultiPrecision и изцяло миещи се глави.

Комфортен и ефективен краен резултат

Заоблена форма на главите,проектирана да предпазва кожата

Изпитайте комфортно сухо или освежаващо мокро бръснене с технологията Aquatec

Ножчетата повдигат и отрязват дългите и късите косъмчета за бързо бръснене

Главите се движат в 5 направления за бързо и гладко бръснене

Комфортно бръснене

Бръснете бързо зоните с по-гъста брада с 20% повече мощност

Лесна за използване

60 минути безкабелно бръснене

1 час време за зареждане

Индикатори за 3 степени на батерията и заключване при пътуване

Самобръсначката може да се изплаква с течаща вода

Извлечете максимума от самобръсначката

Главите се движат в 5 направления за бързо и гладко бръснене

 

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Употреба – Сухо бръснене, Влажно бръснене

Захранване – Акумулатор

Брой остриета – 3

Функции – Дигитален дисплей, Подвижен, Измиваща се, Бързо зареждане, Тример

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип батерия – Lithium-Ion

Време за зареждане – 90 min

Акумулатор – 60 min

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

 

Защитено бръснене, минимално дразнене на кожата

Почувствайте силата на V-Track Pro!

Ножчета V-Track Precision PRO

Подвижни глави в 5 посоки

Пръстени SkinGlide

Прецизен тример SmartClick

V-track Precision PRO за нашето най-добро бръснене върху 3-дневна набола брада

Постигнете съвършеното гладко бръснене. Ножчетата V-Track Precision PRO внимателно позиционират всеки косъм в най-добрата позиция за отрязване при 3-дневна набола брада, дори прилепналите косми и тези с различна дължина. 30% по-гладко бръснене с по-малко движения, като оставя кожата ви в отлично състояние.

72 самонаточващи се ножчета. 151000 отрязвания в минута. Не остава и следа от космите – без значение в каква посока растат.

Пръстени SkinGlide с антифрикционно покритие за гладко плъзгане

Насладете се на по-удобно бръснене с антифрикционните пръстени SkinGlide, покрити с микросфери. Хиляди малки заоблени сфери от подобен на стъкло материал намаляват триенето и повърхностното съпротивление между самобръсначката и кожата. Те помагат на самобръсначката да се плъзга гладко и лесно, което предпазва кожата от раздразнения.

Движещите се в 5 посоки бръснещи глави следват контурите с по-малко натиск

Нашите бръснещи глави се въртят лесно в 5 посоки, като следват с лекота контурите на лицето и врата. Необходим е по-малко натиск за гладко бръснене, а стресът за кожата е сведен до минимум.

Изпитайте комфортно сухо или освежаващо мокро бръснене с технологията Aquatec

Изберете как предпочитате да се бръснете. С уплътнението AquaTec за мокро и сухо бръснене можете да изберете бързо, но комфортно сухо бръснене или бръснене на мокро – с гел или пяна – дори под душа.

60 минути безкабелно бръснене

Ще имате над 60 минути време за работа – това са около 20 бръснения – с едночасово зареждане. Тази самобръсначка работи само в безкабелен режим.

1 час време за зареждане

Бръснете се по-дълго с всяко зареждане благодарение на мощната ни, енергоспестяваща, дълготрайна литиево-йонна батерия. Заредете набързо за 5 минути и ще имате достатъчен заряд за едно бръснене.

Самобръсначката може да се изплаква с течаща вода

Просто отворете главата на самобръсначката, за да я изплакнете старателно с течаща вода.

Приставка тример за идеално оформяне на мустаци и бакенбарди

Поставете нашия щадящ кожата прецизен тример, за да завършите външния си вид. Той е идеален за поддържане на мустаци и за подрязване на бакенбарди.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.