Най-красивите и най-популярни мъжки часовници Емпорио Армани (Emporio Armani)

1
204
Добави коментар
angels82
angels82

Всеки уважаващ себе си елегантен мъж трябва да притежава часовник, който да допълва визията му. Даже бихме отишли по-далече, като кажем, че е необходим не един, а цяла колекция от часовници. Много е важно обаче видът на часовника да отговаря на визията ви в момента. Има обаче часовници, които се съчетават с всякакво облекло и стил на обличане. Те се съчетават еднакво добре с кежуъл или официално облекло, като придават завършен вид и излъчване. В следната класация подбрахме мъжки часовници Емпорио Армани, тъй като това е може би най-вдъхновяващия производител и милиони мъже по света се доверяват на мъжественото и модерно излъчване.

За качеството няма да говорим много – то е на топ ниво и би задоволило и най-претенциозните мъже.

За визията… уверете се сами. Това са най-красивите часовници, които отиват на млади и стари.

 

Подбрахме най-популярните, най-модерни и най-красиви мъжки часовници Емпорио Армани.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за мъжки часовници Емпорио Армани. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

 

Часовник Emporio Armani AR1971 от колекция Luigi се предлага в Timer.bg на цена от 546.00 лв. с безплатна доставка и гаранция от производителя Emporio Armani. Моделът може да бъде закупен на лизинг без лихва за 3 и 4 месеца. За повече информация вижте лизинговия калкулатор като натиснете бутона „Купи на кредит“. Техническите характеристики на модела ще намерите в таблицата по-долу.

Чудесен мъжки хронографски модел в ежедневно-елегантен стил. Часовникът е част от колекцията Luigi и е изработен от неръждаема стомана в комбинация с минерал-кристал; има черен дисплей с показател за дата, червена кожена каишка и цялостно тъмносиво покритие на стоманените части. Диаметър на корпуса 46 мм, дебелина на корпуса 12 мм, ширина на каишката 22 мм. Задвижва се от кварцов механизъм JS25. Водоустойчивост: 5 ATM – Не се препоръчва обилно мокрене, допускат се леки пръски.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Часовник Emporio Armani AR1983 от колекция Luigi се предлага в Timer.bg на цена от 819.00 лв. с безплатна доставка и гаранция от производителя Emporio Armani. Моделът може да бъде закупен на лизинг без лихва за 3 и 4 месеца. За повече информация вижте лизинговия калкулатор като натиснете бутона „Купи на кредит“. Техническите характеристики на модела ще намерите в таблицата по-долу.

Чудесен мъжки механичен модел в ежедневно-елегантен стил. Часовникът е част от колекцията Luigi и е изработен от неръждаема стомана в комбинация с минерал-кристал; има сребрист скелетон дисплей със златисти акценти, кафява кожена каишка и покритие в цвят розово злато. Диаметър на корпуса 43 мм, дебелина на корпуса 11 мм, ширина на каишката 22 мм. Задвижва се от автоматичен механизъм. Водоустойчивост: 3 ATM

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Часовник Emporio Armani AR11131 от колекция Lambda се предлага в Timer.bg на цена от 546.00 лв. с безплатна доставка и гаранция от производителя Emporio Armani. Моделът може да бъде закупен на лизинг без лихва за 3 и 4 месеца. За повече информация вижте лизинговия калкулатор като натиснете бутона „Купи на кредит“. Техническите характеристики на модела ще намерите в таблицата по-долу.

Мъжки модел в спортно-елегантен стил с модерно излъчване – част от колекцията Lambda. Корпусът е изработен от неръждаема стомана с покритие в цвят розово злато, стъклото е минерално, а под него се крие сребрист аналогов дисплей с показател за дата съчетан с тъмносиня кожена каишка с червена вътрешна част. Диаметър на корпуса 43 мм, дебелина на корпуса 10 мм, ширина на каишката 22 мм. Задвижва се от кварцов механизъм. Водоустойчивост: 5 ATM

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Часовник Emporio Armani AR11174 от колекция Luigi се предлага в Timer.bg на цена от 585.00 лв. с безплатна доставка и гаранция от производителя Emporio Armani. Моделът може да бъде закупен на лизинг без лихва за 3 и 4 месеца. За повече информация вижте лизинговия калкулатор като натиснете бутона „Купи на кредит“. Техническите характеристики на модела ще намерите в таблицата по-долу.

Чудесен мъжки модел в ежедневно-елегантен стил. Часовникът е част от колекцията Luigi и е изработен от неръждаема стомана с тъмно покритие в комбинация с минерал-кристал и има преливащ се сив дисплей хронограф с показател за дата и черна кожена каишка с оранжеви акценти. Размери на корпуса 43 х 51 мм, дебелина на корпуса 11 мм, ширина на каишката 22 мм. Задвижва се от кварцов механизъм. Водоустойчивост: 5 ATM

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Часовник Emporio Armani AR11201 от колекция Aviator се предлага в Timer.bg на цена от 819.00 лв. с безплатна доставка и гаранция от производителя Emporio Armani. Моделът може да бъде закупен на лизинг без лихва за 3 и 4 месеца. За повече информация вижте лизинговия калкулатор като натиснете бутона „Купи на кредит“. Техническите характеристики на модела ще намерите в таблицата по-долу.

Мъжки модел в спортно-елегантен стил с модерно излъчване – част от колекцията Aviator. Корпусът е изработен от неръждаема стомана с интересен акцент на извивката на лъговете. Стъклото е минерално, а под него се крие тъмносин дисплей хронограф с показател за дата съчетан със стоманена верижка. Цялостно черно покритие. Размери на корпуса 43 х 49 х 12 мм, ширина на верижката 22 мм. Водоустойчивост: 5 ATM

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Часовник Emporio Armani AR1737 от колекция Luigi се предлага в Timer.bg на цена от 565.00 лв. с безплатна доставка и гаранция от производителя Emporio Armani. Моделът може да бъде закупен на лизинг без лихва за 3 и 4 месеца. За повече информация вижте лизинговия калкулатор като натиснете бутона „Купи на кредит“. Техническите характеристики на модела ще намерите в таблицата по-долу.

Чудесен мъжки хронографски модел в ежедневно-елегантен стил. Часовникът е част от колекцията Luigi и е изработен от неръждаема стомана в комбинация с минерал-кристал; има черен дисплей с показател за дата, черна кожена каишка и цялостно черно покритие на стоманените части. Диаметър на корпуса 41 мм, дебелина на корпуса 12 мм, ширина на каишката 20 мм. Задвижва се от кварцов механизъм. Водоустойчивост: 5 ATM

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Часовник Emporio Armani AR11233 от колекция Renato се предлага в Timer.bg на цена от 643.00 лв. с безплатна доставка и гаранция от производителя Emporio Armani. Моделът може да бъде закупен на лизинг без лихва за 3 и 4 месеца. За повече информация вижте лизинговия калкулатор като натиснете бутона „Купи на кредит“. Техническите характеристики на модела ще намерите в таблицата по-долу.

Мъжки модел в спортно-елегантен стил с класически дизайн – част от колекцията Renato. Корпусът е изработен от неръждаема стомана, стъклото – от минерал кристал. Има сребрист хронографски дисплей с показател за дата и златисти акценти. Каишката е зелена, с цветни акценти; покритие в златисто на корпуса. Задвижва се от кварцов механизъм. Водоустойчивост: 5 ATM

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.