Дамски зимни якета на ниски цени

1
496
Добави коментар
fire19
fire19

Готови ли сте за новия есенно-зимен сезон? Сигурни сме, че раздялата с лятото отново е била болезнена, но нека не забравяме, че и есента, както всички други сезони, си има своя неподправен чар, който трябва да оценим. Какво, ако беше само лято или зима? Със сигурност щяхме да си мечтаем за едното или другото…

Нещо повече, благодарение на сезонното разнообразие имаме възможността да носим разкош от различни видове дрехи – къси, дълги, от естествен косъм или еко кожа и какво ли още не. И то за всеки един сезон, включително и зимата. 

И като заговорихме за есента и зимата, нека видим кои ще бъдат най-харесваните и предпочитани модели дамски зимни якета през новия сезон. 

Видове дамски якета – тенденции при сезон 2019-2020

По-долу сме изброили топ моделите зимни дамски грейки според различни критерии като силует, дължина, цвят, материали на изработка и удобство. 

Пухените дамски якета винаги са били и ще бъдат топ избор сред дамите всяка зима. И това съвсем не ни изненадва. Все пак пухените облекла са изключително нежни, меки и някак женствени. Те придават едно усещане за стил и елегантност във всеки един момент. Ето защо и якетата или палта от пух се харесват толкова много от дамите. Колкото до техните вариации, забелязваме богат избор от размери, цветове и дължина на дамските зимни якета с пух. Най-предпочитаните обаче като че ли са тези със средна дължина.

Те пасват на визията на дами със средна височина и миньончета, докато дългите палта, якета и т.н., отиват най-вече на високи, стройни дами.  

За дълги якета и грейки се приемат моделите с дължина под коляното. Много дълги са моделите с дължина до прасеца – често дължината им достига почти до земята. 

Дамско зимно яке според фигурата

Ако се чудите как да подберете перфектното дамско яке според фигурата Ви, нека Ви представим най-базовите класификации на якетата: вталени, разкроени и асиметрични. Както се подразбира, вталените модели са често късите якета и тези със средна дължина. Докато разкроените модели са по-скоро с доста по-свободен силует и се спускат от талията или още от рамената. 

Моделите, разкрояващи се още от талията, се отличават със специфичната си вълнообразна форма в долната част. Най-често разкроените модели се тези със средна дължина. Някои модели разполагат с красиви каишки, декорации от пайети, камъчета, ципове, линии, якички, коланчета и прочее. 

Асиметричните модели, например, предлагат къса предна част и по-дълга задна като така също наподобяват парките. 

Според цветовата си схема, дамските зимни якета са разделят на пъстри и едноцветни. От дизайнерска гледна точка, едноцветните са далеч по-стилни, оригинални и красиви от пъстрите. Докато пък от гледна точка на тенденциите, пъстрите са много търсени и популярни сред дамите. Особено предпочитани са тигровите, анималистичните, леопардови, змийски и камуфлажни принтове.

Според материала си на изработка дамските зимни якета биват шушлякови, кожени, пухени и др.  

И този сезон животинските принтове ще присъстват смело при дамските зимни якета, като основните цветове ще бъдат бяло, черно, червено, сиво, пъстри (жълто, кафяво) и стилни комбинации от принтове.

Сподели!

Facebook Messenger Viber Twitter