Цена за Рециклиране на дюзи

1
216
Добави коментар
fire19
fire19

Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn

Каква е ролята на горивните дюзи?

Те са изключително важен компонент от горивната система на дизеловия автомобил, тъй като разпределят необходимото количество гориво в горивната камера. Без значение дали са дизелови или бензинови, горивните инжектори представляват електроклапани, които се отварят многократно в секунда – това време е определено от ECU.

При повреден инжектор, например, е налице неправилно подаване на гориво към горивната камера.

Оттук могат да последват изключително неприятни за работата на двигателя последствия, които не бива да допускате.

Повредената дюза оказва невероятно вредно влияние върху работата на двигателя – най-често проблемът се характеризира с драстични колебания в оборотите на двигателя, пушек, внезапно тракане, намалена мощност на автомобила. За да се установи дали действително към текущия момент има повреда в дюзата и дали се нуждае от рециклиране се прави диагностика на параметрите ѝ.

Това трябва да стане в специализиран, оторизиран дизелов сервиз като София Дизел Център – ние сме един от най-големите сервизи за обслужване на горивната система на дизеловите автомобили.

В това число включваме както леко- така и тежкотоварни превозни средства и селскостопанска техника. Ние можем да Ви съдействаме с качествено и достъпно рециклиране на дюзи, като ще ги калибрираме следвайки препоръките на производителя. Ние работим детайлно, прецизно и съвестно. Качеството на ремонтната дейност е заводско.

Доверете ни се за пълно или частично рециклиране на инжектора в зависимост от текущото му състояние. Предлагаме пълна диагностика на параметрите на комън рейл дюзи на стенд като обслужваме следните марки: Bosch, Siemens VDO, Continental, CAT, Denso и Delphi.

Разчитайте на нас за работа с модерни и съвременни комън рейл стендове – последно поколение! С тяхна помощ сме способни да тестваме дюзите дори до 2500 бара спрямо препоръките на производителя.

За редовни клиенти предлагаме страхотна отстъпка! Очакваме Ви!

 

 

 

 

Ако блога ми ти допада, то абонирай се за публикациите в него

Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn