Най – добрият ни приятел през хладното време – пуловерът

1
219
Добави коментар
svetla58
svetla58

Безспорно пуловерът e дреха, която е създадена сякаш специално, за да ни стопли в облачно есенно време. Пуловерът, изработен от тънка вълна, може да замени много дрехи и няма да ви накара да възприемате себе си като огромна, което всъщност се случва.

Пуловерът, който ще виждате навсякъде през 2019  е тип поло, това е модната тенденция, която ще завладее всички. Разбира се, има хора, които не обичат пуловери тип поло, но за тях V деколтето ще е водещо в гардероба им.

Купи пуловер тип поло

За нас е важно нашите Емодни последователи да са стилни и облечени по последната модна тенденция, затова освен няколко пуловера тип и поло и V деколте, които може да закупите с един клик, ще ви покажем и как да съчетавате вашия нов пуловер с останалите дрехи в гардероба ви.

Купи пуловер с V деколте

Една от най – често срещаните аутфити с пуловер е бяла риза и отгоре пуловер.удобно, елегантно, стилно. Този вариант е перфектен за пуловерът с V образно деколте. Комбинацията се  среща най – често с бяла риза и сив пуловер, но това не трябва да ви отказва ако обичате по цветните дрехи.

Купи Пуловер с V деколте

Следващият тоалет  е скини дънки, които са любимите дънки на голяма част от жените, любимите боти, и цветен пуловер тип поло, който е вкаран вътре в дънките или е отгоре по – свободен, а за аксесоар може да сложите най – обикновен колан.

Купи розов пуловер

А какво ще кажете за пола, пуловер и боти? Екстравагантно, показващо вашия стил без проблем.  Разбира се, ботите може да ги замените с дълги ботуши над коляното ако полата е по – къса.

Купи жълт пуловер

Всеки има любима комбинация  нашата на emodno.com е кожен панталон, дълъг пуловер, който е поло и модерно палто или кожено яке отгоре. Спортно – елегатно, комбинация, с която ще превземете града като streetstyle икона.

Купи дълъг пуловер

 

Ако се чудите от къде да поръчате Ree.bg е мястото. Те се погрижиха за това да се чувстваме красиви в по – обемна дреха, защото тяхната есенна колекция е по последния моден печат. Освен това в сайтът им в момента тече намаление на всички пуловери и якета. Какво по хубаво от това модерна дреха на ниска цена?

Тагове
дълъг пуловер, еМОДНО, емодно да имам, есенна мода, есенни тенденции, жълт пуловер, зимна мода, зимни блузи, зимни тенденции, зимно яке, мода, намаление, палта, пуловер, пуловер с деколте, пуловер с яка, розов пуловер, сив пуловер, стил, тенденции, тенденция, яке