Какво работи Тома Белев? :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
173
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Провъзгласилият се за виден еколог Тома Белев вече се прави на инфлуенсър и фейсбук гуру. Всъщност никой не знае какво точно работи и кой му плаща. Но той е навсякъде, където има протести и то не само екологични. Вече се е превърнал в професионален протестър, коментират по социалната мрежа. Според хората той не е професионалист в своята сфера и нищо не разбира от екология.

Белев трябва да отговори какво точно работи, какъв му е официалният доход и кой му плаща заплата или хонорар. Иначе остава впечатлението, че има спечелени милиони от европроекти и такива от държавата, с които да препитава до старини. Кръжащите около него неправителствени организации и узурпираната от Това Белев незаконно Асоциация на парковете в годините назад имат най-много спечелени европроекти уж за защита на природата. Разбира се и за броене на делфини, лалугери, костенурки. Досега никой не е видял реално ефекта от тези проекти за хората, за околната среда и за България.