ТЕОРИЯТА, ЧЕ ХОРАТА СА ИСТИНСКИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ НА ЗЕМЯТА – КОНСПИРАЦИИ | БГ Топ 100 класация на сайтове

51
711
Добави коментар
dobavi-sait
dobavi-sait

Теорията, че хората са истинските извънземни на Земята. Една от най-спекулативните теории на конспирацията казва, че човечеството (или нашите предци, австралопитеците и кроманьонците) е „донесено“ на Земята от космическото пространство, а не се е развивало по естествен път на тази планета. Друга теория предполага, че появата на хората се е случила, след като извънземни са кръстосали свои гени с гените на земни примати (HiddenTruth.site). Въпреки, че тази теория се счита за напълно безумна и вероятно само най-фанатичните уфолози вярват в нея, има редица признаци, които очевидно показват, че хората просто не са се приспособили към живот на Земята, за разлика от другите живи същества.

Теория за планетата – затвор

Тази теория е една от най-разпространените по отношение на идеята, че хората на Земята са истинските извънземни. Тази теория казва, че всички ние всъщност сме потомци на затворници, които някога са били доведени тук от други планети и са оставени да оцеляват. Тази теория обяснява както странната агресивност и жестокост на хората, така и факта, че от древни времена хората са били очаровани от звездите и небесните тела. Нито едно животно, включително по-висшите примати, никога не са се интересували от небето и звездите. В допълнение към това, има и други признаци, че хората на Земята са извънземни. По-долу ще прочетете някой от тях.

Хронични заболявания

Повечето хора, под една или друга форма, страдат от хронични заболявания. Дори и тези, които се смятат за здрави. Помислете за последния път, когато сте се почувствали добре? Наистина е хубаво, когато главата не боли, когато носът не тече от хрема или от цветенния прашец на растенията, и т.н. Вземете дори нашата реакция към Слънцето. Много животни могат да бъдат изложени на слънце денонощно и това да не им навреди. Хората ще почувстват дискомфорт след няколко часа, а ако са подложени по-дълго на силни слънчеви лъчи, кожата им ще изгори. И ако това се случва често, тогава ще се появи рак, неприятни язви и др. Хората дори не могат да гледат Слънцето директно с очите, без да рискуват да навредят на зрението си, въпреки, че други живи същества могат да правят това. Ние също не усещаме магнитното поле на Земята, което птиците и много животни усещат, а слухът ни е изключително слабо развит.

Болка в гърба

Болката в гърба е почти постоянен симптом на хора на възраст или дори по-младите. Всички страдаме по един или друг начин от това. Кои животни често са измъчвани от болки в гърба? Няма такива. Възможно обяснение за това е, че сме свикнали с напълно различна гравитация. На нашата „родна“ планета най-вероятно не е с толкова голяма гравитация. Писателят и уфолог Елис Силвър (Ellis Silver), счита болката в гърба за най-важния знак, че Земята не е родната планета на хората.

По-удобно е на хората да живеят в 25-часов ден

Според специалистите на съня, часовникът на човешкото тяло е по-адаптиран за 25-часов ден, отколкото за 24-часов. Поради това, казват те, хората често имат проблеми със съня. И тези проблеми са ги имали и хората преди много векове, а не са в следствие от съвременния „бърз“ начин на живот. Според уфолозите, най-вероятно това показва, че родната планета на хората има 25-часов период на въртене. И дори хиляди поколения по-късно, човешките организми все още се ръководят от този график и не могат да свикнат със земния.

Усложнения при раждане

При животните също може да има проблеми с раждането, но това не се случва толкова често, колкото при хората. Преди развитието на медицината до съвременното й ниво, майките често са умирали по време на раждане, като с тях и бебета. За животните бременността е трудна, но естествена част от жизнения цикъл и само при хората тя е свързана с огромни рискове за здравето и живота. Жените не могат да раждат по естествен път, поради твърде тесни родилни канали или по други причини. Може би, поради присъствието си на Земята, главите на човешки бебета са станали твърде големи (развиват се по-бързо?), докато тялото на жената изобщо не се е променило.

Бавно развитие на човешкото бебе

Въпреки факта, че човешкото бебе се ражда с много голяма глава, последващото му развитие е изключително бавно. В животинския свят няма нищо подобно. Дори сред висшите примати – шимпанзетата и горилите, въпреки, че продължителността на живота им е приблизително равна на човешката. Едва около втората си година, обикновено човешкото дете започва да ходи самостоятелно. През цялото време до тога, се нуждаят от активната подкрепа на възрастен. Уфологът Елис Силвър е сигурен, че всичко това се дължи на факта, че всъщност човешкото бебе трябва да се роди много след 9-тия месеца. Например, като при слонове, при които бременността е почти 2 години, не по-малко. Ако човешкото бебе се роди след 2-годишна бременност, ще бъде напълно готово да върви самостоятелно.

Защо се случва това? Нещо на Земята е накарало бебетата да се раждат по-рано. Може би има твърде голям риск от спонтанен аборт, поради заболявания? Или голям брой „хищници“, които биха могли да погубят слаба „човешка женска“ преди раждането на потомството?

Допълнителна ДНК

Преди няколко години, в списанието Nature беше публикувано проучване от учени, които откриват 223 „допълнителни“ гена в човешката ДНК, които вероятно са „дошли“ при нас от бактерии. Може би, именно тези гени отличават хората от всички останали живи същества на Земята и те не са попаднали в нас от бактериите? Друга част от нашата ДНК е нарича „боклуци“. Може би, това са останките на нашите извънземни предци? Трябва да се отбележи, че не всички учени приемат откритието на 223 допълнителни гена. Вероятно не искат хората да знаят истината за себе си?

Депресии

Човечеството е изключително смущаваща общност. Такова е било в миналите векове и продължава да е в нашето технологично време. Коефициентите на самоубийства са се увеличили в някои страни. Все повече хора страдат от депресия и приемат на медикаменти. Нито едно от животните не извършва умишлени и чести самоубийства, само хората са способни на това. Причините за безпокойството могат да бъдат най-различни – от чувство за безнадеждност, бедност, политическа нестабилност, до проблеми в работата или във взаимоотношенията с другия пол. Защо хората са толкова тревожни сред собствения си вид? Нито една зебра в стадото си или вълк в глутница си, не се чувства като „чуждо“ тяло, а напротив, чувства се комфортно и защитено, когато едни и същи индивиди са наблизо. Може би хората са уединени същества? Но, не е така … Както показва историята, хората винаги са се стремяли към живот в общности, а самотниците изчезват, без да оставят потомство. Каква е причината тогава? Може би, нещо на Земята пречи на хората да се чувстват комфортно и сигурно. Висока радиация? Неподходящ въздух?

Но, всичко това е само една теория …