Времето на Гарет Бейл като играч на Реал Мадрид скоро може да приключи

1
159
Добави коментар
tipstersinvest
tipstersinvest

През последните седмици изглежда, че уелсецът има видим подем във формата си, след като почти напусна клуба през лятото. Но Зинедин Зидан за пореден път показа, че е непредвидим, и французинът нанесе поредния необясним удар върху бъдещето на играча в клуба.

Бейл остана извън групата за Шампионската лига срещу Брюж миналата седмица, което сякаш ще усложни още повече взаимоотношенията му със Зидан в отбора.

Все по-усилено се говори от медиите в Испания, че за първи път откакто се присъедини през 2013 г. в Реал, бившата звезда на Тотнъм е убеден, че трябва да напусне Мадрид.

„Бейл играе добре през последните седмици – отчасти защото е ядосан – в отговор на дистанцията и студенината, с които треньорът подхожда към него, и той най-накрая открито показа, че е недоволен от ситуацията, в която се намира“ – казва неговият агент Джонатан Барнет.

„Говори се, че той харесва голфа повече от футбола и е вярно, че при него липсва ентусиазмът, който го има при повечето футболисти, независимо дали е на терена или извън него. Той иска просто да му бъдат дадени игрови минути, за да може да даде всичко от себе си, за да може да бележи голове за своя отбор, нещо, което определено липсва на Реал този сезон“ – коментира още Барнет. 

Ако Зидан наистина смята, че отборът му е по-добър без Бейл, изглежда, че най-накрая ще получи това, което иска.“ – добавя още Барнет. 

ИЗТОЧНИК

Категория: Футболни новини

Тагове:
Ла Лига, Реал Мадрид, Зинедин Зидан, Гарет Бейл