Вълшебна Коледа в Пампорово

1
176
Добави коментар
gptravelbg
gptravelbg

1 ден 23.12.2019 София – Бачковски манастир – Пампорово
Отпътуване от гр. София в 7:30 ч. по маршрут София – Пловдив – Бачковски манастир. Посещение на втория по големина манастир в България – Бачковски манастир „Успение Богородично“,  основан през 1083 г. от византийския военачалник Григорий Бакурияни.  Манастирът е живописно ограден от хълмовете на Родопите,  което заедно с внушителния му размер и богатата му история, го прави един от най-посещаваните в България. Свободно време за разглеждане на манастирския комплекс и обяд. Отпътуване за Пампорово. Пристигане в Пампорово – Перлата на българските планински курорти. Разположен в сърцето на Родопите, в подножието на връх Снежанка (1926 м.н.в.), основан през 1933 г. Той е един от най-слънчевите, зимни курорти, който е известен с мекия си средиземноморски климат, с над 100 слънчеви дни през зимата и е прекрасно място, както за зимен така и за летен туризъм. Настаняване в хотел 3* в курортния комплекс Пампорово. Вечеря. Нощувка.

2 ден  24.12.2019 Пампорово – Смолян – Пампорово
Закуска.Отпътуване за гр. Смолян, един от най-красивите градове в Родопите разположен на двата бряга на р. Черна. Възможност за посещение на най-големия Планетариум в България и втория по големина православен храм в страната „Свети Висарион Смоленски”.  Свободно време за разходка в красивия център на града. Връщане в хотела. Родопска вечер с Родопски специалитети и оркестър гайдари на живо /Традиционнa безмесна вечеря за Бъдни вечер на блок маса/. Нощувка.

3 ден 25.12.2019 Пампорово
Закуска. Свободно време за почивка и разходки. По желание възможност за изкачване на връх Снежанка и посещение на Телевизионната кула – част от 100-те Национални туристически обекти на България. Празнична Коледна вечеря с DJ парти и посрещане на Дядо Коледа. Нощувка.
  
4 ден 26.12.2019 Пампорово – София
Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела. Отпътуване за София.

Минимален брой туристи: 40 човека;

Необходим депозит при резервация: 50% от пакетната цена;

Доплащане до 10 дни преди датата на отпътуване;

Трима възрастни или семейства с две деца се настаняват в едноспален апартамент на допълнително легло;

Лица над 69 год. възраст не подлежат на застраховка;

Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията;

Туристическата агенция си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата;

Входните такси за посещаваните обекти са актуални към датата на публикуване на програмата.Туристическата агенция  не носи отговорност за евентуалната им промяна, и при пътуването се заплащат актуалните към момента входни такси;

Възможни са размествания в програмата в зависимост от метеорологичните условия.

Полезна информация:          
Необходими документи:

Лична карта или паспорт с 3 месечна валидност след дата на връщане.

ТO има сключена застраховка „Отговорност на Туроператора“ по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 7500180000372/05.11.2018 на „Групама Застраховане“ ЕАД – гр. София, бул. „Цариградско шосе“ № 47 А, ЕИК BG131421443, тел. +359 2 904 64 00
Застраховка „Отмяна на пътуване“ се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД „Армеец“.