Анди Руис – младши срещу Антъни Джошуа реванш

3
238
Добави коментар
trifonoff
trifonoff

Стратегията е добавена на 2019-10-10 18:50:41 от Мирослав Трифонов

боксДжошуаРуиз

Преглед на коефициентите за срещата Анди Руис срещу Антъни Джошуа Какви са прогнозите за боксовия двубой? Какъв е залогът в тази битка?

През декември тази година новият световен шампион в тежка категория Анди Руис-младши ще се изправи срещу Антъни Джошуа в среща реванш, където ще защитава световните си титли. В първия двубой Анди Руис победи в седмия рунд с нокаут. Мачът се игра пред множество зрители в залата „Медисън Скуеър Гардън“ в САЩ, Ню Йорк. Всички чакат с нетърпение новия сблъсък.

Коефициенти

 

В първия мач коефициентът за победа на Анди-Руис младши бе достигнал до 17.65, което донесе на почитателите на залаганията солидни парични постъпления. В историята на бокса такива изненади не са кой знае колко много, но ги има. Така например, се сещаме за мача между Бъстър Дъглас и Майк Тайсън, при който Дъглас нокаутира съперника си, а коефициента беше 43.0. Някои букмейкъри вече пуснаха коефициентите за предстоящата битка между двамата боксьори. Този път Руис не е тотален аутсайдер, както при първия сблъсък. За победа на Джошуа ставките се въртят около 1.29, а за Анди-Руси стойността е близо 3.75. Разбира се, различните букмейкърски къщи могат да предложат по-високи или по-ниски коефициенти, но числата са близки до тези.

Какви са прогнозите?

 

Въпреки че Джошуа беше сломен в първия мач, то това не значи, че нещата ще бъдат същите в реванша. Не е случайно, че букмейкърите соча именно Антъни за фаворит. В първата среща бившият олимпийски шампион не подценяваше противника си, но се опита да го победи набързо, след като имаше надмощие в третия рунд. Това обаче бе грешка, която беше наказана. За предстоящата боксова вечер има прогнози за доминация на Джошуа. Все пак поглеждайки коефициентите, този път силата на Руис въобще не е подценена. Много са тези, които ще му стискат палци, и ще се надяват именно той да ликува като краен победител. Още по-трудно е да се прогнозира, дали мачът ще завърши с нокаут и в кой рунд ще дойде той. Първият дуел между двамата бе спечелен именно с нокаут, който дойде чак в 9-тия рунд. Сега нещата ще бъдат много по-различни, тъй като боксьорите ще внимават повече за грешки.

Какъв е залогът в тази битка?

 

Анди Руис взе трите световни отличия на известния британец, но сега ще трябва да демонстрира стила си, и да ги запази. Ако този и този път бившият шампион не е коригирал стила си, то не го очаква нищо добро. Джошуа трябва да поработи върху дистанцията и физическата си подготовка. Само по този начин ще успее да си върне титлите. Както сами можете да видите залогът в мача не е никак малък. От едната страна имаме боксьор, който трябва да защити трите титли, а от друга човек, който няма никакви намерения да подари спечелените награди на конкурента си. На 7 декември в Саудитска Арабия ще ври и кипи. Погледите ще бъдат насочени към британския екс-шампион, тъй като именно той трябва да си връща. Това може да доведе до допълнително притеснение в Джошуа, но той трябва да запази спокойствие. От другата страна обаче стои един отличен боксьор със страхотен стил и много възможности. Това е Анди Руис, който няма да се примири с първия си успех. Той е жаден за още слава и победи, като нищо чудно да ги постигне.

Къде да залагаме за боксовия реванш?

 

Най-напред разгледайте коефициентите на различните букмейкъри. Всеки един от тях може да Ви предложи добри ставки и за двамата състезатели. Преди да се впуснете в авантюрата със залозите обаче, е добре да направите анализ на ситуацията. За целта Ви препоръчваме да следите последните новини около предстоящия сблъсък. Обръщайте внимание на всеки детайл. Прочетете повече за физическото и емоционалното състояние на боксьорите. Вижте какво са се заканили и преценете кой от тях има повече шансове. Не се колебайте да прегледате и статистиката, която също може да Ви бъде от полза при залога. Ако прогнозирате, че отново срещата ще завърши с нокаут, то тази прогноза може да Ви донесе сериозни парични постъпления, когато изберете именно този пазар в използваната от Вас платформа за залози. На последно място, но не и по важност, е добре да се вслушате в коментарите на специалистите. Те със сигурност ще има какво да кажат за този двубой. Общо взето така видяхме ние супер реванша между Руис и Джошуа. Опитахме се да бъдем максимално изчерпателни, за да можете да се ориентирате какво Ви очаква, когато залагате на подобен боксов спектакъл. Дано материалът ни да Ви е бил полезен и Ви пожелаваме успехи!