Сайтове за спортни залози, букмейкъри и всички бонуси – Bgbets.com

1
175
Добави коментар
bgbets
bgbets

Бонуси и промоции Това, което отличава наземните пунктове от онлайн букмейкърите, са бонусите. Тук те са в много по-големи мащаби, а и са насочени към различни типове услуги, потребители и т.н. Не зависят толкова от заложените суми, колкото от лоялното отношение на клиента към компанията. Ако сте докрай амбицирани и използвате сравнително често букмейкъра, той ще ви засипе с атрактивни предложения.

Може да ги класифицираме по няколко признака, но основно се делят на два вида – за нови клиенти и за лоялни потребители. Първите биват именувани “Начални оферти”, поне в повечето сайтове е така и са изцяло адаптирани към хората, на които им предстои регистрация. Най-големият подобен бонус е на Palms bet – 250 лв. за спорт и 750 лв. за казино, но основно биват в порядъка до 100 лв., като остават и процент от квалифициращия депозит, т.е колкото внесете, толкова и ще получите.

С времето се появиха много други бонуси, някои от тях опитващи се да внесат доза оптимизъм след банкрут, други осигуряващи допълнителни печалби към спечелени фишове, трети връщащи залози и т.н. Ще обърнем внимание на всяко едно от предложенията, а и ще ви насочим вниманието към най-добрите сред тях. Очаквайте куп промоционални кодове, специално от екипа на bgbets.com, увеличаващи драстично бонусите в букмейкърските сайтове.

Футболни прогнози Нашите експерти над 10 години следят всичко най-интересно от европейските футболни терени. Не можем да се наречем гурута, но определено има с какво да ви помогнем. Нашите обосновани прогнози включват експертно мнение и оценка на настъпилите фактори преди началото на мачовете. Разглеждаме статистическите показатели на двата отбора, моментното им състояние, контузените и наказаните футболисти и най-накрая правим рекапитулация на всичко това, за да ви предложим най-удачните пазари за залог. Разбира се, не очаквайте минимални ставки, а високи коефициенти, подходящи за перфектни единични залози.

Специално за вас ще разглеждаме случващото се във Висшата лига, Серия А, Бундеслигата, Примера Дивисион, Първа лига, Лига 1, както и в клубните състезания – Шампионска лига и Лига Европа. Ще ви сблъскаме отблизо с настъпващите промени в отборите, появата на нови треньори и други фактори, които по определен начин повлияват на развитието на срещата. Не можем да ви гарантираме 100% успеваемост, но при редовно следене на нашите футболни прогнози, ще получите висока възвръщаемост на направените вложения.