Интер Маями на Бекъм гледа към играчи от Ла Лига, потвърждава съсобственикът

1
99
Добави коментар
tipstersinvest
tipstersinvest

Хорхе Мас заяви, че Интер Маями очаква да подпише с играч от Ла Лига и потвърди, че вече са проведени разговори с Луис Суарес, Давид Силва и Единсон Кавани.

Новият франчайз на МЛС Интер Маями, който е част от холдинга на  Дейвид Бекъм, иска да подпише с играчи от Ла Лига, според съсобственика Хорхе Мас.

Преди влизането на Интер Маями в МЛС през 2020 г. с франчайза във Флорида са свързани редица имена, включително Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Въпреки че преговорите с двамата най-големи футболисти в света може би са били леки, Мас потвърди пред Agencia EFE, че са водени разговори с други големи имена в европейския футбол, включително Единсон Кавани (ПСЖ), Луис Суарес (Барселона) и Давид Силва (Манчестър Сити).
Кубинско-американския бизнесмен също заяви, че фокусира усилията си върху подписването с атакуващи играчи.

„Ще подпишем с играчи на най-високо ниво“, каза Мас на EFE конференция в Маями.

Интер Маями очаква да подпише с играч от Ла Лига

Съсобственикът на франчайзинга също призна, че е „фанатик“ и „любител“ на Ла Лига поради стила на испанската лига, заявявайки, че предвижда „някакъв играч от Ла Лига в Интер Маями“.

След всички беседи и спекулации около новия франчайз на Бекъм, през декември имената, които ще съставят първия състав на Интер Маями, най-накрая ще започнат да се обявяват, както и това на главния треньор, позиция за която бившият мениджър на Реал Мадрид Сантяго Солари е силно свързан.

Четете още: Сантяго Солари се приближава до треньорската роля в Интер Маями

Мас увери, че първият треньор на франчайзинга ще бъде „страхотен лидер“ с богат опит, който ще ръководи както първия отбор, така и академията на клуба.

Интер Маями е готов да изиграе първите си два сезона на MLS във Форт Лодердейл, на 40 км от Маями, докато новият стадион на франчайзинга се изгражда в родния му град, като по график трябва бъде завършен до 2022 г..

Източник: https://en.as.com/en/2019/10/10/football/1570737456_383088.html

Категория: Футболни новини

Тагове:
Ла Лига, Дейвид Бекъм, Интер Маями