Спечелете книги на стойност 3000 лв. за вашето училище и пуф и книги за вас

15
702
Добави коментар
pgp

Светът на книгите носи магия, а такава магия заслужава да бъде споделена. Точно за това, ние предлагаме на всяко от 15 училища в България книги на стойност 3000 лева. Това е малка крачка, но такава която искаме да споделим с Вас. Помогнете ни да изберем тези 15 училища!

Светът на книгите е магичен, необятен и специален. В книгите откриваме примери за подражание, които ни вдъхновяват и ни помагат да развием характерите си. Когато харесваме някой герой, ние придобиваме част от неговите морални ценности, добродетели и стратегии. В светът на историите, откриваме кураж да излезем успешно от най-трудните за нас ситуации. Книгите ни правят по-силни, учат ни на правопис и креативно мислене. Точно като Вас, Kinder държи на света на книгите за децата. Кампанията не е обвързана със закупуване на каквито и да е продукти Kinder или каквито и да е други продукти.

На сайта kinder.com/bg ще се проведе гласуване за всички държавни и общински училища в България. Първите 15 училища с най-много гласове ще спечелят книги за техните училищни библиотеки на стойност 3000 лева, предназначени за употреба в съответното училище. Дарените книги ще бъдат избрани от всяко училище от предварително зададен списък с подходящи заглавия.