Извънземни от Венера са свързани със светлините над планината Браун

10
206
Добави коментар
miro.kamenov.7
miro.kamenov.7

Невероятен случай с извънземни от Венера, мистериозна мумия и светлините над планината Браун …

Над планината Браун, в Северна Каролина, САЩ, се наблюдават странни светлини поне от няколкостотин години (HiddenTruth.site).

Когато се появили камерите, понякога тези светлини можели да бъдат заснети. Но, дори тогава ставало ясно какво са … Някакъв вид електричество, мълнии или свръхестествени явления.

След инцидент с човек на име Ралф Лаел, тези светлини започнали да се свързват с дейности на извънземните. Вярвало се, че извънземна база е скрита в недрата на планината Браун.

До 1961 г., Ралф Лаел бил известен продавач на мебели от град Хикори, Северна Каролина. Един ден, той чул приказки за светлини в планината Браун и проявил желание да разследва това явление.

Лаел се изкачвал на планината няколко пъти. Като най-накрая, една вечер, той се изправил срещу светлините. Лаел пише в дневника си:

„Страхувам се и не знам какво да правя. Една светеща топка се движи пред мен. Тя е само на 10 метра от мен и свети толкова ярко, че мога да чета вестник.“

Освен това, Лаел описа подробно какво вижда:

„Топка с размери 10 на 12 фута, с почти перфектна форма. В центъра има размито кафяво петно. Топката виси във въздуха, а това кафяво петно ​​изглежда има три ръце или пипала, стърчащи от различни страни.“

Докато Лаел оглеждал левитиращата сияйна топка, той усетил нещо необичайно, сякаш топката сканира тялото му. Тогава топката отлетяла по-нататък в гъсталаците на дърветата, а смаяният Лаел, въпреки уплахата, я последвал.

Тичайки на известно разстояние зад топката, Лаел я видял да влиза в малка пещера. В самата пещера имало голям камък в стената, който се разцепил на две половини, пропускайки топката по-нататък.

Когато тази „врата“ започнала да се затварят, Лаел изтичал напред и успял да мине навътре. Озовал се в странен лабиринт от „блестящи кристални тунели“. Тунелите били издълбани в скалата „с лазерна точност“, а някъде в края на тунелите проблясвала жълта светлина.

Лаел минал през тунелите и се озовал при източника на жълтата светлина. Това била голяма „стая“, а някъде отгоре се чул глас:

„Не се страхувайте от нищо. Няма опасност за вас.“

Отнякъде се появил стол, на който Лаел седнал без дори да разбере как е направил това. Гласът започнал да му разказва за планетата Венера, и че на нея има живот. Именно от Венера са дошли тези, които сега общували с него.

Гласът казал още, че самото човечество не е възникнало на Земята, а на планета, наречена Певам. Тази планета била унищожена при страшна ядрена катастрофа, но част от населението успяло да избяга.

Гласът предупредил, че човечеството на Земята е стигнало до критична точка, която може да повтори същата грешка, и че сега те са на Земята и се опитват да предотвратят това.

Ако не успеят, тогава … ще унищожат хората, за да запазят Земята безопасна и здрава.
Странни явления над планината Браун

След това, на шокирания Лаел било казано да напусне пещерата и да мълчи за всичко, което е чул там. След това, при следващото си посещение, ще му бъде казана повече информация.

Лаел направил точно това, което му били заповядали. Две седмици по-късно, отново влязъл в пещерата. Той отново срещнал мистериозния ефирен глас. Този път той му предложил да лети в космическия им кораб към Венера. Корабът бил в същата база в планината Браун.

Лаел веднага се съгласил и светещата топка, като водач, го отведела до мястото, където бил корабът. Лаел седнал вътре и корабът излетял в Космоса с голяма скорост. На Венера, Лаел бил посрещнат от цяла тълпа извънземни, които приличали на хора, но изглеждали много по-красиви.

Жители на Венера се струпали около него. Лаел забелязал, че всички са мъже и не носели дрехи (?). Тогава, Лаел видял наблизо една жена и тя му се сторила най-красивото създание, което виждал през живота си. Жената го гледала напрегнато и омагьосващо, сякаш го хипнотизирала.

Тя извикала Лаел при нея и го завела в малка стая, където правели секс. След това, започнала да му показва различни сгради, където живеели. Разказала му за създанията, живеещи сред звездите, а те били много.

Но, изведнъж всичко свършило. Лаел отново бил качен на кораба и изпратен на Земята.

Когато Лаел излизал от пещерата със своя водач – топка, изведнъж видял на пода изсъхнала мумия на малко хуманоидно същество.

Той попитал топката какво е това. Тя му отговори, че той може да вземе тази мумия със себе си, за да има доказателство за всичко, което му се е случило.

Мумията била с дължина малко над метър и имала голяма глава с голяма ухилена уста. Ръцете на съществото били много по-дълги от краката му. Лаел взел мумията и я изнесъл от пещерата, след което я занесъл в дома си. Там той веднага описал всичко, което му се е случило, за да не забрави детайлите, и направил снимки на мумията.

Няколко години по-късно, Ралф Лаел издава книга, наречена „Светлини над планината Браун“, където описва историята си. В нея публикува една снимка на мумията.

Това е единствената снимка, оцеляла до днес.

На въпроси, къде се съхранява мумията, Лаел отговарял, че я държи в голям стъклен шкаф в магазина си за мебели. С течение на годините, интересът на обществеността към тази мумия нараства и скоро за нея започва да се интересуват от ФБР и от по-високо ниво.

Лаел започнал да се оплаква, че е следен от някакви хора, които приличали на прословутите Мъже в черно. След това, някой започнал да разпространява различни гнусни клюки за Лаел.

По-късно, уфологът Алън Грийнфийлд казва, че странен човек е идвал при него през 70-те години на миналия век и се опитвал да го убеди, че Ралф Лаел е отвратителен алкохолик и дълго време е страдал от халюцинации. Затова, казвал той, трябва да спрете да вярвате в неговите истории.

Няколко години след това, през 1978 г., Ралф Лаел умира внезапно … Неговият магазин за мебели е съборен до основи с булдозери по незнайни причини. Оттогава никой не знае къде е тази странна мумия …

Свързани