Камера заснема призрачна ръка в стар музей в Нотингам (видео)

13
358
Добави коментар
miro.kamenov.7
miro.kamenov.7

Камера заснема призрачна ръка в стар музей в Нотингам …

Невероятно посещение на призрак е снимано от камера за видеонаблюдение в стар музей в Нотингам (Nottingham), в Обединеното кралство (Zona666.com).

В един от ъглите на експозицията има катафалка във викториански стил. Многократно се е съобщавало, че в тази стая са наблюдавани аномални явления, включително призраци и полтергейст.

Изследователят на паранормални явления Стив Уесън решава да провери тези истории. Вечерта на 3 януари 2019 г., той инсталира камера за видеонаблюдение в залата (ще гледате видеото по-долу).

Катафалката в експозиционната зала

На следващата сутрин, Стив разгледал заснетото и бил много удивен, когато видял как за секунда „нещо“ се появява от стената на сграда, което приличало на човешка ръка.

В същото време, дървената подвижна дръжка, разположена зад катафалката, започва да пада, сякаш е била откачена от призрачната ръка.

По-рано, в тази зала имало кино. От тогава, хората съобщавали за паранормалните явления, които се случват тук.

Стив Уесън казва:

„Когато инсталирах камерата за през нощта, аз се уверих, че няма никой в ​​стаята. Тръгнах си, затваряйки всички врати. На сутринта, на 4 януари 2019 година, аз хвърлих кратък поглед върху записите, без да очаквам да видя нещо такова. И изведнъж видях тази люлееща се дървена дръжка и ръката, която излезе пт стената! Беше страшно, но в същото време и невероятно!“

Спорд изследователя, появата на призрака причинява технически дефекти при записа.

Стив добавя:

„Специално използвахме камера с екран от 1080 пиксела и не би трябвало да има такива дефекти, които да се проявяват.“

Гледайте и самото видео заснето от камерата на Стив.