Оригинални мъжки маратонки

1
173
Добави коментар
fire19
fire19

Маратонките несъмнено са най-добрите спортни обувки. Те са подходящи за занятия във фитнеса, бягане и, разбира се, за ежедневно носене.

Маратонките са удобни, практични и сравнително евтини обувки, които могат да се носят абсолютно навсякъде. В онлайн каталога на Denisport.net можете да откриете оригинални мъжки маратонки на достъпни цени, които ще ви изненадат приятно със своето високо качество и атрактивен дизайн.

Към оригиналните мъжки маратонки, предназначени за различните видове спорт, има най-разнообразни изисквания. Нека разгледаме отделните им класификации.

Оригинални мъжки маратонки за футбол

Футболните спортни обувки трябва да са подходящи за условията, при които ще бъдат използвани. Моделите за игра на открито на футболно игрище и за провеждане на срещи в зала са съвсем различни едни от други – отличават се по формата си, имат различни изисквания за амортизация и сцепление на подметките с повърхността.

Баскетболни маратонки

Основната особеност при тях е, че този вид мъжки маратонки имат големи пружиниращи свойства, тъй като баскетболът е спорт, в който се изискват много скокове.

Маратонки за скейтборд

Главните характеристики на оригиналните мъжки маратонки за каране на скейтборд са доброто сцепление и устойчивост на износване. Подметките на скейт маратонките се състоят от няколко слоя, събрани от различни материали. Езикът на спортните обувки е голям и мек, за да осигури защита при рязко спиране.

Оригинални мъжки маратонки за тенис на корт

Маратонките за тенис имат гъвкава полиуретанова подметка, която помага за по-доброто сцепление на корта. Този вид спортни обувки имат технологични вложки отпред и отстрани.

Маратонки за бягане

Оригиналните мъжки маратонки за бягане са най-популярните сред аматьори и професионалисти. Спортните обувки за бягане са леки и удобни, с висока амортизация. Те фиксират стъпалото и предотвратяват причиняването на различни травми. Характерната особеност на маратонките за бягане е комфортът, който осигуряват и постигането на максимална лекота.

Обичате класическия спортен стил и практичността? Тогава маратонките са вашият най-правилен избор за ежедневно носене. Всеки различен бранд – Adidas, Nike, Puma, използва своя собствена технология при разработването на различните модели.