Криптовалутата и еквивалентите на размяна

1
123
Добави коментар
cryptalaxy
cryptalaxy

Трудът сред паричните измерения и
действителността на реалното валутиране

Един ден, равен на една нужда? Кой
спечели? Кой е гладен?  Кой е спестил?  и …….

Човек винаги е мечтал трудът му да бъде заплатен, сигурен и да му носи щастие. Капиталът е първото препятствие пред тази реалност. Днес криптовалутите се опитват да разрешат този проблем, поставяйки на равно различни видове труд, доскоро измерван само със стойности, т.е. в парични еквиваленти и други отношения, които можем да наречем условно природни и обществени дадености. Липсата на капитал или голямата му наличност е проблем, на който криптовалутите не реагират, поне засега, но поради общата среда, проблемът става чувствителен, усложнен и по-ясно конкретен. Изисква се голямо усилие, за да се справиш с лавината проблеми,  които създава капиталът, но той е едиственото нещо, което ние бихме нарекли първоначална договореност. Дали той съществува или не, като стойност, няма значение в определени  моменти, като по-вярното е, че той, е по-голям от традиционната покупка, отложеното вземане, задължението , натрупаната трудова стойност  и т.н. Вярно е също, че създава възможност за натрупването; характерно е също, че справедливостта му е необходимост, гарантираща, дадености и други дадени относителни елементи, и вероятно той съществува най-евтино и рационално до момента, като даденост.

Преди да се заем с криптиране , като бизнес, дейност или
просто занимание, отчитайте, че това е текущ труд, измерен, реален,
спекулативен, различен и по-свит от еквивалентите, каквито и да са те, защото
хората умеят различни неща, търгуват различни стоки и продукти, разполагат с
различна консумативна среда  или фактори,
условно наричани среда на размен.  При
криптовалутите, тази  среда е на
еквиваленти и на действителни дадености.

Както вече съобщихме има 2872 криптовалути в света. В близките няколко месеца, ще наблюдаваме първите 100, като искрено се надяваме с времето да разучим и останалите. Не забравяйте те оперират, по наши наблюдения, със същите икономически понятия, като всяка друга икономическа реалност, но технически създават  собствена среда, технология и терминология, с една единствена цел да се печели от труд, от надежда и от даденост, непризната и непризнавана. Така, че когато се допирате до криптовалути, а и въобще до икономически неща,  мислете за себе си и за своето «аз», за делника си, надеждите и мечтите.  И ако този свят Ви е интересен, бъдете честни, разумни и обмисляйте, законово, вярно съптките си. Икономиката е трудна, добра и (не)благодарна наука, защото е точна, реална и много конкретна  задълбочена. Трудът в нея е скъп и нееквивалентен, и има смисъл само в контекста на дадено друго знание или реалност, бизнес, или икономическа компонента – пари, качества, готовност за труд или конкретика, носеща предметно-еквивалетна стойнст, например, друга професия, задълбоченост и/или  простор на личността; – градивен интерест.

При криптовалутните среди, които реално могат, дори само да докосват действителаната ви среда, без дори да ги усетите или просто да не съществуват за вас, се установява вяра в труда, който се отблаготворява. Търси се алтернативност, с цел еквивалетност, свободна или друга договоренст, преценка, вярност към измерението  и към  измерването. При първото – измерението –  е трудно да се изисква устойчивост, а при второто – измерването – градивно е доверието, вярата и пазара. Ако не сте убедени в криптирането, или просто нямате позиции в него се опитвайте да уредите наследствените си права. Оставайки ги на следващато поколение се лишавате от капитала на възможната реалност и блокирате бъдещето, минимум. Това поведение  по същество е нееквивалетност, трудова занемареност или човешка немърливост. При развитие на криптосредата, което е неизменно,  ако не действате рационално, ще бъдете в лъжлива позиция и ще опропостите, реалната си икономическа даденост. Ние не знаем, доколко е благоприятна средата в законов план, от тази гледна точка, но във всички случай се насочете към решение от някакъвм тип и се опитайте да го реализарате правилно.

Снимка