Хороскоп за днес – 19 октомври :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
186
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 19 октомври 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Пътувайте по-рано през деня. Посетете панаири и изложби, рекламирайте се. Денят се свързва с колесницата на победата. Активността ви нараства, може да направите изгодни покупки и вложения и да привлечете спонсори. Следобед навлизате в рисков период. Родените в първата декада да не приемат предложения за работа, които ще навредят на семейните им отношения.

Телец 21 Апр – 21 Май

Всичко предприето ще има успех и ще ви вдига нивото. Посетете панаири, публични изяви и изложби. Рекламирайте се. Правите изгодни покупки и получавате отстъпки. Може да поемете известен риск и да стимулирате децата в личната им изява. Включете се в колективни инициативи, така по-лесно ще прокарате личните си амбиции. Ден за изцеление, за рекорди и личен триумф.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден за пътувания, срещи и публични изяви. Посетете изложби и панаири, пазарувайте от производители и водете директни преговори. Не са ви нужни посредници и в любовта. Карайте направо, бъдете директни в искания и претенции и ще постигнете целите си. Заедно със съвместните проекти прокарайте и личните си амбиции. Ще намерите силен съюзник за бъдещите битки.

Рак 22 Юни – 22 Юли

В началото на деня имате повече варианти на избор. Побързайте да го направите. Луната навлиза в Рак. Може да се наложат непредвидени пътувания и промени в плана. Семейните дела ще изискват присъствието ви на определено място. Правете промените в движение. Уредете си срещи с хора, които може за дълго да останат в личната ви орбита и да станат част от живота на фамилията ви.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

На 19-и пред вас се откриват нови хоризонти. Ден за пътувания, за посещение на панаири, пазари и търгове, за предприемаческа дейност и покупки на едро. Може да поставите личен рекорд. Ще вземете важно решение и ще направите крачка в печеливша посока. Приемете предложения за работа. Не смесвайте любовта с професионалните задължения и бизнеса. Ще си проличат хората, които умеят да побеждават. Храната да е лека.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

За родените в третата декада денят не започва по правилата. Очертават се проблеми при пътувания и затрудняващи юридически процедури. До обед всичко си идва на мястото и вече владеете ситуацията. Планирайте делови и лични срещи, посетете търгове и панаири, търсете майстори и не отклонявайте предложения. Може да се пласира и полуготова продукция. Правите изгодна сделка.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден за пътуване и преместване. Поемете умерени рискове, но с каскадьорските спортове да се внимава. Може да намерите нужното лекарство и човекът, който да ви измъкне от лична криза. Не отклонявайте предложения за бъдеща работа и съвместен ангажимент. Родените в първата декада ще имат тежка вечер, с неприятни съобщения и признания. Не бързайте да съдите никого.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Един от най-успешните ви и късметлийски дни. Дори и неприятностите ще станат повод за среща с хора, които търсите отдавна. В живота ви влиза благодетел. Пътувайте, пазарувайте, търсете нови контакти, направете крачката, която сте отлагали. Може да намерите ново място за живеене или ателие за работа. Препоръчват се участия в групови инициативи. Днес вие сте шефът.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ден на преход от едно място на друго и от една връзка към друга. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. В момента съдбата работи с пълна сила за вашия интерес, успех, пари и придобивки. Свържете се с подходящите за работа или живот хора. Ще си проличат тези, които умеят да побеждават. Ден на изцеление. Поне някои страхове ще изчезнат.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Луната навлиза в знака на опозицията ви Рака. Работата и семейните дела са противопоставени. Не замествайте колега, не тръгвайте в командировка и стойте далече от изневерите. Днес е добре да си останеш у дома, да изпълниш обещанията дадени на близките и децата. Всяко ваше отсъствие ще нагнетява непрежение, ще води до скандали и раздели. Определете приоритетите.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Успешен и творчески ден. Пътувайте, търсете нови контакти и влезте в нова среда. Благоприятен момент за сдели с недвижимости, за покупко-продажби и предприемаческа дейност. Време е за подвизи и лични рекорди. Направете стъпката, от която дълго сте се опасявали и притеснявали. Ден на неукротимо движение напред и нагоре към важни постижения и цели. От нищо не се отказвайте.

Риби 20 Фев – 20 Мар

За вас 19-и има своята тъмна и светла половина. За родените в края на зодията ще има проблеми сутринта. Нещата ще потръгват бавно и мъчително, но от обед с навлизането на Луната в хармоничния ви Рак ще получите подтик за действие и ще намерите изход от всяко проблемно положение. Планирайте пътувания и приятелски срещи. Вечерта ще е магична и магнетична. Може да получите нещо отдавна желано и мечтано.