Кое е по-добре -трислоен паркет или ламинат?

1
275
Добави коментар
penkov
penkov

Какво да изберете за да създадете изящен интериор зависи само от вас. Но има възможност да улесните живота си като инсталирате практично, устойчиво на износване и трайно подово покритие, което би станало истински шик.

Как да разберете кое е по-добро, ламинат или трислоен паркет?

Ламинат? … Трислоен паркет? .. Какво може да изглежда луксозно на пода, и в същото време да не вдъхва страх от разваляне по време на експлоатация.

Подът е най-изложен на механични натоварвания – постоянно ходене, контакт с вода, мръсотия, мазнини и т.н. (всичко зависи от помещенията) . Тогава трябва да претеглите плюсовете и минусите и да изберете най-оптималния опция.

Ламинат или трислоен паркет-какви са приликите?

Всъщност ламинатът и трислойните паркети са много различни един от друг. Свързва ги единствено, че като настилки те са:

-положени са в къщата на пода по плаващ метод;

-настилките са най-новите разработки в областта на дизайна;

-изискват внимателна и предварителна подготовка на повърхността в помещинията за монтаж.

 

Основните причини да изберете трислоен паркет пред ламината

Ако се стремите към лукс и цените екологичността, тогава продуктите от естествено дърво ще бъдат първият показател за просперитет във вашия дом.  Вашият дом може да бъде отличен помощник в това, или по-скоро начина по който да го проектирате.

Ламината може да бъде направен като имитация на дърво и камък, но всички тези модели са еднообразни, за разлика от трислойният паркет, който винаги изглежда изключителен (всяко парче дърво, което се използва, има специален, оригинален естествен дизайн, който никога не се повтаря).

При повреда на трислойните настилки винаги е възможно да се възстанови „проблемната“ област. В случай при ламинатите, единственият изход е да се подмени изцяло повредената зона.

Трислойният паркет е известен със своите специални свойства поради многослойната си структура.

Искате ли да направите ремонт веднъж и за дълго време, като не извършвате подмяна на покрития и други интериорни елементи? Тогава трислойният паркет ще бъде чудесно допълнение, въплъщение на стила, видно от надеждността на вашия дом.

Трябва да разберете дали имате нужда от непретенциозно, евтино покритие за настилка или цял шедьовър, изключителен продукт, който дава комфорт и говори за висок статус. Ако се опитвате да подчертаете собственото си благополучие, да подчертаете позицията си в обществото, време е да помислите какви материали да изберете за подобряване на дома. В края на краищата това не е само гаранция за създаване на уютен и практичен дом, но и вашия статус, подчертан от високите декоративни елементи.

Все още мислите, че трислойният паркет или ламинат са подходящи за вашия дом? Това е най-актуалният и уместен въпрос в случая, когато ремонтът е в разгара си.

 

Tsonev Flooring знае как да задоволи желанията и на най-взискателния клиент – да осигури висококачествено обслужване и продукти от най-висок клас. Поръчайте ламинат или трислоен паркет на телефон 0895790440