Как да се справим с възпалена пъпка за 15 минути

2
186
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Изключение сред милиони са онези от нас, които поне веднъж в живота си не са изпитали ситуация,която е ужасна в своята подлост: много скоро ви предстои съдбовна среща или тържествено събитие и точно в този момент неочаквано изскача пъпка на лицето ви .

Ужасно и страшно, червено, възпалено !!!Просто е невъзможно да го контролирате с камуфлажна козметика.

„Ако само нищо не би изскочило, ако не само нищо … И пъпката сякаш седи от години и чака този много важен момент!“

Да, това е наистина е гадно. Но ако преди това вземете някои мерки за облекчаване на възпалението, които ще ви отнемат около 15 минути, тогава невъзможното става възможно!Да,може да премахнете пъпката за няколко часа!

Рецептата за този експресен метод е одобрена от козметолога и всички, които прибягват до него. Всички съставки на домашно приготвената маска за акне са безопасни. Изключение правят индивидуалните алергии към нейните продукти. Което по принцип в огромното мнозинство от случаите е изключено, защото те са прости и далеч не са враждебни за кожата ни. Това са минерална вода, разтворим аспирин и кисело мляко.

Можете да носите готовата маска със себе си, за всеки случай, в малък буркан. Това важи особено за пролетния сезон, когато кожата ни е по-уязвима от обикновено. Основното и безспорно предимство на тази маска е в отстраняването на възпалението за невероятно кратко време. Една пъпка ще стане десет пъти по-малко забележима, оставяйки след себе си петънце, което вече може лесно да се маскира с козметика.

И на следващата сутрин тези следи вече няма да се виждат.

Какво трябва да направите, за да се отървете от възпалена пъпка и развален ден?

 Почистена кожа.
Самата маска може да се приложи незабавно върху цялото лице като превантивна мярка и само върху проблемното място. Между другото, тази маска идеално замества балсами след бръснене при мъжете. 
Пригответе разтворим (наричан още ефервесцентен) аспирин в количеството на 2 големи таблетки (или 6 по-малки). Аспиринът е добър, защото има мощно противо възпалително качество. Разтрошете таблетките на прах.
 Добавете 1 чаена лъжичка минерална вода към аспирин на прах.  
И 2 супени лъжици натурално и незапълнено кисело мляко. Ако киселото мляко има много течна консистенция – умерете котлона и заменете с 2 чаени лъжички. В противен случай маската ще се окаже прекалено течна и ще се разпространи по кожата.  
Разбъркайте добре. С помощта на памучна подложка нанесете маската върху зоната, засегната от пъпката, с точкови движения. Или цялото лице, ако решите да направите профилактика.
Дръжте на лицето за 10-15 минути, след което изплакнете с вода. Готовата маска се съхранява извън хладилника за около 8 часа, в хладилника – не повече от един ден. Но с такива прости съставки да приготвите нова, ако е необходимо, не е трудно.
Маската не се препоръчва да се прилага по-често от 1 път на ден, но като петно ​​върху пъпката – до 3-4 пъти на ден.

Премахване на Акне със Сода за Хляб

Домашен Канелен Сапун Против Акне

Как да изберем цвета на Червилото Правилно

Ламиниране на Мигли у Дома

Модерни Прически в Бонбонени Цветове

Портрет по Снимка за Подарък

Магията на Числата- Цифрови Комбинации за Въздействие върху Ситуациите