Декоративно матиране на стъкла офис брандиране изгодно

1
169
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Матиране на стъкла е най-подходящото решение за облепяне брандиране на паравани витрини в офис и се използва от по – успелите финансови акули на родния пазар и в частност в София град и по – гъсто населените места в региона. Облепяне на витриа се прави с матово фрост фолио, което наподобява заскрежено стъкло и има леко драскащ шкурка ефект, който има възможност да се почувства от докосване на повърхността след като бъде залепено брандирано върху гланцовата основа за която е предназначено фолио брандиране. Фолиране със самозалепващи стикери работи на линии линии ленти квадрати триъгълници, а понякога се подхожда и с дизайнерски решения като пример сътворяване на декориране по брандбук или напътсвия от възложителя. Примерно може да се изгради мрежа от скуеъри или визия с натрошени начупени несъразмерни асинхрони фигурки на принципа на полигон или оригама.

Матиране на стъкла в затворене пространство или външна реклама често не е голямо лепене, а се монтира на част от общата база основа и това е така защото стила естетика и практичност вървят ръка за ръка изключително когато се брандира рекламира приемна в която се приемат клиенти на фирмата и бизнес партньори. Матирането лепене фолио се прави по образец с който ви запознаваме като изпращаме начален скица и колаж дизайн по снимки как ще изглежда офиса след брандиране на витрина стъкла или стъклена врата на фирмата. Традиция е фолирането за реклама да се работи монтира на независими късове за всяко стъкло за да може да се елиминара отлепяне в резултат от клатене на стъклените плоскости паравани и силно не ви препоръчваме да се прави залепяне на самозалепващи ленти ивици черти от край до край при офис матиране с рекламни продукти защото по този начин поемате риск с нараняване на инвестицията си. При самия монтаж на място някои клиенти ни задават въпроси защо предния път при облепяне лепене беше всичко намокрено и използвахте пръскала с химикали и после почистихте с гъби, а сега не е по този начин и направо залепяте върху прозорците без да сте намокрили дори и милиметър квадратна площ. Част от отговора както мислите е идея от фирмения ноу хал как се монтира но все пак искаме да ви споделим, че при матиране на стъкла брандиране облепяне на витрина фолиране може да се започне по много варианти с цел да се постигне най – отличния ефект който желаете за направената покупка за външна реклама или интериорен дизайн корпоративен.

Използваме фолиата елджи 1051 които са сивкави – почти бели. С вода и подходящ химикал който щади фолиата и прави лека пързалка под силния лепилен пласт се осигурява плавно леко придвижване и опции за позициониране в една или друга посока за да се фиксира на правилното място лентата чертата правоъгълника или триъгълника но внимавайте, че този начин се предпочита главно при големи мерки и ясни пропорции на – детайлите парчетата докато при миниатюрни детайли точно това не е желателно понеже има риск опастност от накъсване или изкревяне на визията. Важно е още и какъв ракел шпакла – шпакличка, ще използвате за лепене – има вариант да потребите твърди шпакли със подменящи се предни панели пера на прочути производители брандове и меки пластични томбести такива орафол. При облепянето с фолиота в изключени случаи поръчки проекти когато това е незаменимо и няма друг вариант се стига до съединяване слепване на парчета орнаменти части със зона на припокриване от размера на сантиметър 2 или още за са се гарантира че при определено умаляване от слънцето няма да зейне процеп пролука и фрактура между фолиата. Това снаждане захващане повече намирано при перфо фолиата с фотореалистичен печат про и не толкова при пясъкоструйните медии наричани още фростови заскрежени.

Мат може да бъде и обикновен стикер но това е в малко поръчки защото обикновените материали за облепяне и не пропускат светлина и изглеждат по – семпло, а не прозиращо трансперантно сравнени с фростът фолио. За да ви изчислим колко ще струва определена поръчка за матиране на стени в офис или дори стъкла на кабинет ще са необходими точни размери на квадратурата площта за брандиране, защото като рекламна агенция с умения ще ви информираме, че ролата от които се прорязва материалът са различно широки и това обуславя обемът на образуваната фира. Най – добрия вариант е ако посочения размер за залепяне съвпадне е този на суравината и така цената ще ви се получи на доста прилична предложение оферта за външна реклама. Матовите фолиа се режат на плотер по контури и по тази причина в този случай единственото приложимо решение е векторната графика а не растерната която се ползва при печат и за малки размери а форматът да е с разделителна способност от 300 dpi или поне деведесет и два защото при 72 единици е главно за web.

Рекламна фирма Премиум реклама търгува по поръчки за цялостно брандиране дизайн офис матиране и частични инициативи с площи квадратура за облепяне. Малък жокер, който можем да ви дадем е, че върху пясъкоструйното фолио за матиране на стъкла може да се щампова и ефекта е наистина як щом боите заискрят под преминаващите слънчеви лъчи снопове и се получава нещо като стъклопис с блага светлина и преливки в багрите на фирменото лого. Такава външна реклама постояно прави впечатление даже и да не се наблягате в изочаване на интериора или уникалността на фирмата с която работите търгувате и сте посетили на място. За цена оферта за матиране на стъкла и срок изпратете запитване по мейла. Срокът който можем да ви кажем често е стандартен или се влияе от момента към входиране на поръчката – тоест колко сме ангажирани когато поръчате. Поръчайте лепене фолиа и вие сега от водещата рекламна агенция къща в София на идеални цени за ребрандиране с фолио или изцяло ново брандиране на нов магазин офис търговски обект или шоурум. Качеството има значение за професионализма в търговията и външна реклама. Обадете се за облепяне сега.