10 дрехи, от които всяка жена се нуждае

5
196
Добави коментар
epis
epis

Всяка жена прекарва много време в мислене за своите дрехи, различните комбинации между тях, нуждата от нови и редица други сходни въпроси. Затова сме длъжни да отделим нужното внимание на облеклото, което би ви спасило от всеки моден апокалипсис. Петте класически модела Независимо дали сте силно зависими от последните писъци на модата, или единственото, към което се придържате, е собственият ви стил, има елементи от гардероба, които са общовалидни и за които времето е спряло.

Хората са го казали: “Всичко ново е добре забравеното старо”. И модата не прави изключение в този случай. Но има неща, които никога губят челните си позиции в женския гардероб и именно от тях не бива да се лишавате. Те ви гарантират стилна визия, удобство и сигурност във всяка ситуация. С тях няма възможност да сбъркате. Непосилно е, разбира се, да обхванем всеки вкус, но има класики, с които всяка жена, независимо от възрастта, би се съгласила.

Притежанието на подобни артикули в гардероба ви ще улесни във вземането на ежедневните ви решения, свързани с тоалета.

Това са модели, които безспорно си заслужават инвестицията, защото ви гарантират дълготраен и красив външен вид.

Удобни, вталени дънки С тях всичко е по-хубаво. Има дни, в които колкото и време да прекарате пред огледалото, дрехите просто не изглеждат така, както искате и не ви карат да се чувствате добре. Е, в този случай чифт дънки би ви спасил – комфортен и стилен начин да излезете от ситуацията. Бяла риза Какво обаче да сложим върху тези дънки? Бяла риза – любима на поколения дами – идеална за офис облекло, вечерно излизане и дори разходка из града. С нея никога не изглеждате не на място. Тя лесно се съчетава както с официален панталон и елегантна пола, така и с дънки, в които да се прибере. Малка черна рокля Малка черна рокля – бижуто във всеки дамски гардероб. Класически цвят, секси и изискана визия, разнообразни възможности за интересни комбинации. Има ли какво да добавим тук? Официален костюм Когато работата ви го изисква или искате да сте подготвите за всеки повод, то безспорно трябва да се сдобиете с красив официален костюм. Важно при избора е да съумеете по най-добрия начин да го съобразите с фигурата си. Заложете на сако, съчетано с панталон или пола според вашите предпочитания. Тренчкот Тренчкотът е готов да удържи на всяка стиуация. Преходните сезони поставят истинско предизвикателство пред всяка жена и нейния избор за ежедневно облекло. Нежната кройка и удачната материя на тренчкота ви позволяват да останете елегантни, дори при постоянната смяна на слънце, дъжд и вятър. Завържете колана на кръста си и офис облеклото ви е готово. А сега го развържете и покажете дънките, които сте облекли за кежуъл петък вечер. Петте дрехи, с които ще се откроиш Истинското предизвикателство пред дамите идва тогава, когато всяка от тях иска да изглежда уникално, но сходните вкусове и еднаквите предложения на пазара правят тази задача изключително трудна. Е, днес ще ви предложим стилни модели, с които въображението и креативността ви да си поиграят. Пола молив

                                                                                                                      снимка: instructables.com

Полата молив определено успява да подчертае всичко, което имате и едновременно с това да скрие несъвършенствата ви. Тя е подходяща за всеки сезон, а разучпените принтове, шарки и щампи придават по-индивидуален стил на вашата визия. Това как ще изглеждате с пола молив силно зависи от горната дреха, на която ще заложите – прилепнала или широка, светла или тъмна – изберете спрямо желания от вас краен резултат. Макси жилетка Друга любима връхна дреха, особено за есента, е макси жилетката. Тя създава невероятно чувство за комфорт и топлина, а със стилните материи и модели на пазара добрата визия ви е в кърпа вързана. За да разнообразите присъствието ѝ, съчетайте жилетката с голям колан и ѝ придайте изцяло нов вид. Добвате шал в контрастни цветове и ето – “УАУ!” ефектът е налице. Суичър с история Продължаваме с нещо, чиято модна стойност отдавна надмина всеобщите очаквания – добрият стар суичър. Подобно на мъжките спортни горнища, и дамските спортни горнища се превърнаха във важна част от облеклото на всяка жена. Благодарение на елегантните модификации, които се добавят към него, все по-често суичърът се прокрадва в градската визия на всички поколения. Кожено яке Инвестиция, за която никоя дама няма да съжалява. Коженото яке ви позволява да се потапяте с него в най-различни модни приключения. То може да се носи върху лятна рокля, обикновена тениска, пуловер и дори официална зимна пола – всестранната му същност ни кара толкова много да го обичаме. Благодарение на бързо развиващите се модни тенденции, днес на пазара можете да намерите модел, който не просто е актуален, но и отговаря на вашите лични естетически предпочитания и по неподправен начин да изразява вашата индивидуалност. Цветна чанта Цветната чанта е аксесоар, който ще “оцвети” и разнообразни вашия външен вид без грам усилия. Ако тази чанта е предназначена за ежедневна употреба, то не забравяйте да обърнете внимание и на организацията, големината и джобовете. Направете правилния избор, така че да изглеждате и да се чувствате добре в офиса, на работа, на вечеря с приятели и дори на дълъг полет.

Това са 10 елемента от женския гардероб, с които никога повече няма да ви се наложи да си кажете “Няма какво да нося!”.