Защо да поръчате матиране на стъкла сега от агенция Премиум?

1
149
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Матиране на стъкла е най-доброто решение за брандиране облепяне на витрини паравани в офис и се предпочита от по – развитите финансови акули на българския пазар и в частност в София град и по – гъсто населените места в региона. Облепяне на прозорци се прави с матово фолио фрост, което прилича на заскрежено стъкло и има леко груб шкурка ефект, който има възможност да се осети при пипане върху повърхността след като бъде залепено брандирано върху гланцовата основа за която е предназначено фолио брандиране. Фолиране със самозалепващи стикери работи на линии линии ленти квадрати триъгълници, а в редки случаи прибягва се до дизайнерски решения като пример пресъздаване на декорация по шаблон или насоки от поръчителя. Примерно да се нареже мрежа от квадрати или облик с натрошени начупени асинхрони несъразмерни фигурки на основата на полигони или оригами. Матиране на стъкла в затворене пространство или външна реклама в редица от случаите не е пълно лепене, а се монтира на част от цялата база основа и това е така защото естетика стила и прагматичност вървят ръка за ръка изключително когато се брандира рекламира приемна в която се приемат клиенти на бизнеса и търговски партньори. Матирането лепене фолио се прави по схема с която ви запознаваме като пращаме начален скица и колажвизуализация по снимка как ще изглежда магазина след брандиране на витрина стъкла или стъклена врата на фирмата.

Практика е фолирането за реклама да се работи монтира на независими късове за всяко отделно стъкло за да има шанс да се елиминира отлепяне в следствие от мърдане на стъкларските плоскости паравани и яко не ви препоръчваме да се извършва залепяне на самозалепващи черти ивици ленти от начало до край при офис матиране с интериорни реклами защото така излагате на риск с увреждане на покупката си и няма да стои като картина от черти. При самия монтаж на място някои партньори ни питат защо предходния път при лепене облепяне беше всичко влажно и използвахте помпа с препарати и след това избърсахте с парцали, а текущо не е така и директно залепяте върху стъклените паравани без да сте намокрили дори и милиметър квадратно разстояние. Една част от отговора както мислите е парче от фирмения ноу хал как се монтира но все пак искаме да ви споделим, че при матиране на стъкла облепяне брандиране на витрина фолиране може да се изпълни по много начини с насоченост да се направи най – добрия ефект който желаете за направената заявка за външна реклама или интериорен дизайн корпоративен. Използваме фолиата елджи 1051 които са сивкави – много близко до бели. С вода и подходящ препарат който щади фолиата и създава лека хлъзгавина отдулу на професионалния лепкав слой се прави плавно леко движение и възможности за позициониране в една или друга посока за да се фиксира на правилното позиция лентата чертата правоъгълника или петоъгълника но внимавайте, че този начин се предпочита само при широки мерки и изчистени пропорции на детайлите – парчетата докато при мини форми точно това не е желателно понеже има опастност риск от скъсване или изкривяване на визията. Важно е също и какъв шпакла ракел – шпакличка, ще ползвате към лепене – има вариант да работите с твърди шпакли със сменящи се предни пера панели на прочути марки и меки пластични томбести такива орафол.

При облепянето с фолио в някои проекти случаи поръчки когато това е незаменимо и няма друг вариант се прибягва до слепване съединяване на орнаменти парчета части със зона на застъпване от порядъка на сантиметър 2 или още за са се гарантира че при определено свиване от слънце няма да се отвори пролука процеп и фрактура сред фолиата. Това захващане снаждане повече срещано при перфо фолиата с фотореалистичен печат широкоформатен и не толкова при пясъкоструйните медии наричани още фростови заскрежени. Мат може да бъде и стандартен стикер но това е в малко поръчки защото обикновените материали за облепяне и не пускат лъчи и изглеждат по – семпло, а не трансперантно прозиращо сравнени с фростът фолио. За да ви изчислим колко ще струва определена заявка за матиране на стени в офис или дори стъкла в кабинет ще са необходими точни размери на площта квадратурата за брандиране, защото като рекламна агенция с умения ще ви кажем, че ролките от които се изрязва материалът са с различна ширина и това определя количеството на образуваните фири. Най – оптималния вариант е ако измерения размер за залепяне съвпадне е този на суравината и така цената ще ви се получи на доста изгодна оферта предложение за външна реклама. Матовите фолиа се режат на плотер по контур и затова в този случай единственото което може да се направи е векторната графика а не растерната която се ползва при печат и за малки размери а форматът да е с разделителна способност от 300 дипиай или поне 92 защото при седемдесет и две единици е главно за web. Рекламна фирма Премиум реклама оферира по проекти за комплексно брандиране матиране офис дизайн и частични инициативи с квадратура площи за облепяне. Малка подсказка която искаме да ви дадем е, че върху пясъкоструйното фолио за матиране на стъкла може да се щампова и ефекта е наистина добър щом боите засияят под минаващите слънчеви лъчи снопове и се създава нещо като стъклопис с блага светлина и нюанси в багрите на фирменото лого. Такава външна реклама винаги прави впечатление даже и да не се целите в изочаване на интериора или уникалността на фирмата с която работите търгувате и сте посетили на адрес. За оферта цена за матиране на стъкла и срок изпратете запитване по мейла. Срокът който можем да ви кажем понякога е стандартен или се определя от момента към приемане на поръчката – демек колко сме натоварени когато поръчате. Поръчайте лепене фолиа и вие сега от водещата рекламна къща агенция в София на идеални цени за ребрандиране с фолио или пълно ново брандиране на нов магазин офис търговски обект или експо. Качеството има значение за професионализма в бизнеса и външна реклама. Обадете се сега.