Пловдивски Дентален Кабинет – Детски Дентален Кабинет в Пловдив

3
189
Добави коментар
petiai
petiai

Връщайки се към основния въпрос, козметичната стоматология основно се занимава с визуалната естетика на нечии зъби и усмивка и работи върху методи и процедури, които помагат да се отстранят и най-малките недостатъци в него.

Някои хора също са склонни да тълкуват неправилно това значение, мислейки, че тъй като козметичните зъболекари работят само върху факторите, които влияят върху визуалните качества на усмивката, те нямат абсолютно никакво значение как това може да повлияе на зъбните и оралните функции на зъбите.

Това съвсем не е така, козметичен зъболекар работи с пълен екип, който взема предвид всеки аспект на устата и как ще бъде повлиян от техния курс на лечение. След това пациентите се информират и обясняват подробно как ще изглежда крайният продукт. И само когато получат пълно съгласие и одобрение на пациента, те продължават напред със своя план.

Разработки в областта и наличните възможности за лечение

През последните години тази индустрия достигна нови висоти. С използването на високотехнологични технологии и съвременни процедури грижите за пациентите никога не са били по-сложни и усъвършенствани. Някои от процедурите за лечение, които се извършват от някои от най-квалифицираните зъболекари са:

• Дентални импланти

Зъбните импланти са изключително жизнеспособен курс на лечение за пациенти, които са загубили зъбите си поради зъбни заболявания или са претърпели злополука или нараняване. Тя включва поставяне на изкуствен зъбен корен в челюстта и крайните резултати са изключително естествени.