Андреа: Решението да скъсаме с Кубрат беше мое

1
91
Добави коментар
slavchev
slavchev

Не особено спортсменски постъпи Андреа спрямо бившия си партньор в живота – боксовата ни звезда Кубрат Пулев, научи ko4.  Чалга певицата намекна, че Кобрата е подвел обществото с интервюто, което даде неотдавна и в което за пръв път потвърди раздялата им. Боксьорът призна, че разлъката им е общо решение, тъй като след няколко бурни скандала отношенията им са зациклили, вече не се разбират.

Затова в такъв момент най-доброто решение е двете страни да поемат по свой път.

Версията на Андреа обаче се оказа по-различна. В „Инстаграм“ феновете ѝ получиха шанса да ѝ задават различни въпроси. На питане „Едностранно ли беше решението за раздялата?“, фолкпевицата отвърна: „Това беше мое решение!“.

Блондинката призна още, че благодарение на музиката се е изправяла в трудни житейски ситуации, сред които безспорно е и раздялата ѝ с Пулев.

По-нататък Андреа бе запитана какъв съвет би дала на човек, който се страхува да приключи дълга връзка, каквато имаха с Кубрат. „Страхът замъглява много нещата и пречи винаги в каквато и ситуация да си. Дори глупавата смелост понякога се оказва нещо, което те отличава от тълпата“, отвърна тя.

Ретро

Твоята оценка

Общо гласували

loading…