Какво значат буквите върху дланите

1
131
Добави коментар
slavchev
slavchev

Благодрение на хиромантията може да се разбере за съдбата и особеностите на характера на човек. Тълкуването на буквите върху дланите помага да разберем какво ни очаква в най-близко време и да се подготвим за обратите на съдбата, научи ko4. 

Буквите върху ръцете често се появяват преди важни събития. Благодарение на тях можем не само да избегнем неприятности, но и да се подготвим за решителен пробив към мечтите ни.

Буква А. Появата на тази буква върху ръката обещава успех във всяко начинание. Подобен знак не бива да остава без внимание, защото той обещава постигането на поставените цели.

Буква Б. Тази буква говори за скорошни промени в живота на човек. Дали ще са позитивни или ще донесат неприятности, ще подскажат знаците на съдбата. Хиромантите казват, че среща с човеек, върху чиято ръка отчетливо се вижда буквата Б, задължително ще донесе късмет и ще помогне за промени към по-добро.

Буква В. Този знак върху дланта говори, че в живота на човека липсва стабилност, дълго време не може да намери верния път към успеха и заради това постоянно изпада в различни приключения. Появата на този знак указва необходимост да се спре, да намери отговорите вътре в себе си и да избере верния път.

Буква Г. Знакъв говори за способност да се управляват хората, да се излезе от сянката на по-успешните конкуренти и да се заеме сериозна длъжност. Тази буква често се среща при ръководители и началници.

Буква Д. Появата на тази буква върху дланите говори за скорошни промени не към добро. Хиромантите препоръчват да се отнасяте внимателно към този знак, защото той може да показва нервно напрежение, от което трябва да се избавите.

Буква Ж. Най-често буквата се появява от пресичането на линията на Сърцето, Ума и Живота. Този знак говори за щатие и позитивни промени. Буквата Ж също свидетелства за успешно време, когато смело може да се захването с всичо и да не се опасявате от неприятности.

Буква К. Знакът говори за важността от запомняне на сънищата и доверие към интуицията. Букава говори за това, че човек може да разбере какво го чака, ако слуша вътрешния си глас и тълкува сънищата си.

Буква Л. Хиромантите наричат буквата Л знака на успеха. Успехът ще съпътства всички, ако буквата е ясно видима върху дланта.

Буква М. Прекрасен знак, посочващ, че човек може да постигне всичко, за което може да мечтае. Появата на този знак говори за енергичен характер на човека, за съпътстващ го успех и възможно да започне живота си от бял лист.

Буква Н. Този знак сочи за загадъчна натура, способна да открие скрити способности в себе си. Нерядко буквата Н се появява при хора, притежаващи екстрасенски способности, способни да изцеляват и да помагат на околните да намирта отговори на вълнуващите ги въпроси.

Буква П. Този знак посочва вътрешни противоречия и често се появява при двулични хора. Наличието на буквата П е свързано с объркана ситуация, която се влачи с години и е време да бъде разрешена, за да се избегнат житейски трудности.

Буква Т. Знакът говори за скорошни препятствия и трудности, които трябва да се преодолеят самостоятелно. От човека се изисква внимателност и да не се прибързва.

Буква Х. Този знак се нарича още «Икс». Появата мъ върху дланите говори за път към усспеха, както и за открития, които ще помогнат да се постигне ново ниво на развитие. «Х» се среща най-често при учени и хора-новатори.

Източник: webmiastoto

Твоята оценка

Общо гласували

loading…