Довиждане прилепнали дънки

1
166
Добави коментар
svetla58
svetla58

Някои неща трябва да останат в миналото и по-точно скини дънките, които досега бяха неизменна част от гардероба ни.

Дънките не само според нас, но и според много дизайнери, са едно от най-добрите изобретения! Великият Ив Сен Лоран е казал:

“В този живот съжалявам само за едно – че не аз съм измислил дънките. Дънките са най-шикозното, най-практичното, най-удобното и най-непретенциозно облекло. Те са експресивни, семпли, скромни и привлекателни – всичко, което се надявам, че притежават дрехите, които правя.”

Първоначално създадени като работно облекло, дънките еволюират постоянно – моделите са безкрайно много, но все пак има един, който е любим на всяка жена. Скини дънките присъстват в гардероба на всяка една от нас и знаем, че винаги, когато не сме сигурни какво да облечем, те са там да ни спасят. Но стига сме действали на сигурно! Тази година трябва да захвърлим така любимия ни модел и да експериментираме с нещо ново и различно.

Дънките са създадени да бъдат удобни! И колкото и да се залъгваме няма как да отречем, че по-широките модели са в пъти по-комфортни от скини джинсите.  Време е да забравим за прилепналите и стягащи модели и да заложим на онези, които нашите майки са носили, защото те се завръщат с пълна сила!

Mom jeans, boyfriend jeans, тип чарлстон, carrot jeans или с напълно прави крачоли – всички тези модели завземат модния бранш. Съчетани с интересни топове и обувки, тези модели могат да бъдат подходящи както за небрежен обяд с приятелка, така и за вечерно излизане в някой клуб.

Тази година денима ни дава възможност да разчупим тоалетите си и е време да зпочнем по-често да излизаме от зоната си на комфорта, защото тогава се получават най-интересните визии.

Купи дънки Mango

Купи дънки с прав крачол 

Купи дънки Superdry

Купи широки дънки Moschino

Купи дънки Dua Lipa x Pepe Jeans

Купи boyfriend jeans Liu Jo

Купи дънки Guess тип чарлстон 

Тагове
Mom jeans, Бела Хадид, Джиджи Хадид, Дуа Липа Pepe Jeans, дънки, Дънки с кръпки, Кендал Дженър, модерни дънки, скъсани дънки, тенденция в дънките, широки дънки