ХОРОСКОП ЗА 2020 година

2
396
Добави коментар
mikael
mikael

Любопитни ли сте да научите, какви събития е подготвил Хороскопът

за 2020 година за вас?

 

Като цяло, тази година ще бъде много трансформираща във всеки един аспект. Ще постигнете ли в крайна сметка желаните от вас кариерни цели? Ще срещнете ли любовта на живота си? Нашият хороскоп ще ви разкрие, в каква посока се движи жизненият ви път.

Цялата 2020 година е белязана от желанието за промяна. Причината за това ще бъде позицията на Уран в Телец, която ще продължи до октомври. Поради тази причина, нашите вярвания, ценности и семейни традиции ще изглеждат остарели и ще имаме нужда да ги заменим с нови и по-добри. Същевременно можем да преминем през неочаквани обрати в междуличностните отношения.

В кариерното ни развитие ще имаме възможността да се възползваме от голямата умствена сила, която ни носи Нептун, който ще влезе в знака на Риби. Мислите ни ще бъдат по-мощни от всякога и, с малко повече упоритост и търпение, биха могли да ни доведат до постигането на нашите цели. Разбира се, нещата няма да се случат от само себе си. Без полагането на собствени усилия и постоянно саморазвитие, би било безсмислено да седим на едно място в очакване на успеха.

Що се касае до любовта и взаимоотношенията, можем да очакваме един по-скоро тих или потиснат период. Целогодишното движение на Сатурн ще събуди в нас различни страхове, които ще потиснат социалния ни живот. В началото на годината тази планета ще пресече знака Козирог, и заради това може да се страхуваме да бъдем отхвърлени или изключени от колектива. Като следствие е възможно да се стремим да стоим настрана и да търсим основно компанията на семейството ни, където не се страхуваме да се отпуснем и да покажем истинската си същност.

Според звездите, през 2020 година трябва да вземем здравето си в собствените си ръце. Това е идеалното време да преразгледаме нашата диета и да започнем да тренираме редовно. Със сигурност си струва обаче да правим тези промени постепенно и да слушаме тялото си, за да

избегнем възможни травми.

Прочетете още: