Как влияе естественият аромат на мъжкото тяло

1
167
Добави коментар
clashbade
clashbade

Истината за подобни разсъждения се крие в еволюционното развитие и подсъзнателните мотиви на човешките същества. Ако задълбаем въпроса до основата му, ще открием, че там стои нуждата от възпроизвеждане на човешкия род. Това е най–мощният закон, по който се влияят много видове поведенчески реакции и дори начин на живот.

Най–силният стремеж на хората е да продължат рода си. И нежните, и силните половинки се влияят от много психологически и физически фактори, които дори не осъзнават. Или просто не се замислят. В това число и влиянието на естествените аромати по отношение на привличането на половинка.

Мъжествен, но не нехигиеничен

Забелязали ли сте как един парфюм мирише различно на всеки човек. Това е в следствие на натуралния аромат и феромони, които се излъчват от тялото. Ето защо е за предпочитане силната половинка да избира внимателно парфюм за мъже.

Колкото и да са привлечени от натуралните аромати, жените няма да направят компромис със занемарената лична хигиена. Обърнете специално внимание на външния си вид, без да прекалявате. Поддържан, но изглеждащ мъжествено е идеалната комбинация за един мачо. Деликатно усещащ се натурален аромат, примесен със стилен парфюм, е неустоима комбинация в покоряването на женските сърца.

Залагайте на разнообразието

Опитайте няколко различни аромата и ги използвайте в зависимост от сезона и повода. По начало мъжките парфюми са снабдени с тежки и наситени миризми. Но тези за лятото се различават от уханията, подходящи за студеното време. Не е желателно да залагате само  на един. Със сигурност има още някой неоткрит аромат, който да ви пасне като втора кожа. Експериментирайте! Може да останете изненадани.

Уханието е важно не само за това колко и кой да впечатлите. То се отразява и на вашето държание и усещане. Един аромат е в състояние да активизира различни чувства и сили в организма. Обонянието е едно от най–мощните сетива. Подсъзнателно се държите според това, каквото усещате.

Не занемарявайте външния вид

Парфюмът, дори и обилен, няма да замести банята или чистите дрехи. Бъдете винаги в топ форма. Това се отразява и на излъчването. Спретнатият външен вид, чистотата и изгладените дрехи в съчетание с мъжествен аромат ще ви направят абсолютно забележим. Дори и да не е целта ви, вашата дама ще го оцени подобаващо.

Всеки заслужава да се чувства добре в кожата си и да бъде признат подобаващо. Усилията, които ще положите за това не са много. Когато те станат рутина в ежедневието, нещата ще се случват лесно и естествено.