Почистваща фирма – ВЕДРО СТИЛ ЕООД

2
252
Добави коментар
stivko
stivko

Ние сме различната почистваща фирма.

За нас е важно качественото и здравословно почистване.

Работим в районите на: София град, Ботевград, Враца и Мездра.

Фирмата оперира от скоро на пазара, но е със сериозните абиции да се наложи с качеството на работата си.

Персоналът е избран прецизно с цел да задоволи максимално потребностите на нашите клиенти.

Свържете се със нас и сами ще се убедите. Използваме най-добрата техника на пазара – последен модел почистваща система „Rainbow“.

Защото просто това гарантира не само качество, но и здравословна среда след почистването. За премахване на опорита мръсотия по твърдите настилки използваме машина „Kercher“.

Употребяват се доказани професионални препарати за съответните повърхости и сертифицираните кърпи за почистване „тапуейр“.

След нас домът Ви остава напълно чист, всички бактерии и прах са премахнати и Вие и семейството Ви можете да се наслаждавате на свободното си време.

ВЕДРО СТИЛ ЕООД е фирма за професионално почистване в София, Ботевград, Враца, Мездра и населени места, които се намират в близък обхват до посочените. Направете запитване дали оперираме и във Вашето населено място! Чистотата е обща мисия, както за нас така и за вас! Ежедневното почистване е непосилна задача за почти всяка работеща жена, а и не е нужно почистването е наша задача! Обърнете се към нас и ще изработим заедно подходящ график за седмично/месечно почистване. Услугите, които предлагаме са многобройни! ВЕДРО СТИЛ ЕООД е перфектната почистваща фирма, която дава своя старт в град Ботевград и първоначално оперира само в района и в близките около града населени места. За кратко време, ВЕДРО СТИЛ ЕООД – активна фирма за професионално почистване, се разраства и започва да извършва дейност в София, като засяга всеки квартал на София, както и близките около София градове и села. Разбира се, разрастването е плюс, но най-важното, на което държи ВЕДРО СТИЛ ЕООД, а и нашите клиенти, е бързата и безкомпромисна чистота! Все повече хора търсят нашите услуги! Направи го и ти ! Ето и няколко от най-търсените почистващи услуги в София:

Питате се защо тази услуга все по-често се търси от клиентите? Времето, в което живеем е много забързано. Всеки иска ново жилище. Всеки иска самостоятелно жилище. А младите често искат да се отделят от родителите си. Разбира се, всичко това е Ваш избор! ВЕДРО СТИЛ ЕООД е Вашият помощник при почистване след ремонт в София. Вие най-добре знаете всеки ден колко нови блокове се издигат точно до мястото, където работите, живеете или просто наблюдавате.Собствениците на туко-що ремонтирано, построено или преструктурирано жилище не обичат да чистят след хаоса, който майсторите оставят след себе си. Именно чрез услугата почистване след ремонт много от нашите клиенти започват работа с нас и остават наши клиенти докрай. Следремонтно почистване препоръчваме на всички наши клиенти, които имат проблеми с прахове. Прахта причинява трудно дишане и води до различни проблеми с дихателната система, затова нашите служители извършват следремонтно почистване само с маски.

ВЕДРО СТИЛ ЕООД предлага услугата абонаментно почистване на домове в София. Под абонаментно почистване на домове в София нашите клиенти трябва да разбират седмично или месечно почистване, като те определят дните, в които ще се извърши услугата. Доверието е много важно за нас, затова много често преди да се поръча някой от видовете абонаментно почистване на домове в София, нашите клиенти желаят еднократно почистване и често оставаме заедно, за да изпълним общата мисия да направим домът им едно прекрасно място за живеене.