Стъклени сламки с печат

2
137
Добави коментар
maznio007
maznio007

Стъклените сламки са отличен заместител на пластмасовите. Изглеждат стилно и могат да бъдат както напълно прозрачни, така и в различни цветове. Допълнително стъклени сламки могат да бъдат брандирани с лого в избран от Вас цвят.

Стъклените сламки са подходящи за студени и топли напитки. Могат да се мият в съдомиялна машина. Предлагат се във вариант прави или сламки с наклон в края им или форма по желание на клиента.

Материалът, от който са изработени e боросиликатно стъкло. То е издръжливо, безвредно и сламките могат да се използват многократно.

Подходящи са за подарък. Предлагат се в брандирана картонена кутия съдържаща четири или два броя по избор. Продават се в комплект с инструмент за почистване.  Стъклените сламки са екологичен продукт произведен в България.

„АРТЕЛИЕ М“ могат да изработят и брандират за вас сламки за Вашия дом, ресторант или за подарък за близки и бизнес партньори.

Вижте още фирми предлагащи стъклени сламки.

Полезно:

Технологиите за брандиране на сламки са тампонен или ротационен ситопечат. Фирми предлагащи тампонен печат. Фирми предлагащи ротационен ситопечат.

Внимание: Стъклените сламки са издръжливи, но въпреки това все пак са от стъкло и могат да бъдат счупени. За това не са подходящи за използване от малки деца.

Сподели

Facebook
Twitter