СБЛЪСКВА ЛИ СЕ ЕГИПЕТ С ИЗВЪНЗЕМНА ИНВАЗИЯ – ДРЕВНИ ЗАГАДКИ | БГ Топ 100 класация на сайтове

24
205
Добави коментар
dobavi-sait
dobavi-sait

СБЛЪСКВА ЛИ СЕ ЕГИПЕТ С ИЗВЪНЗЕМНА ИНВАЗИЯ ИЛИ СЕ ПОТВЪРЖДАВА ТЕОРИЯТА ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ПИРАМИДИТЕ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ?

Често чуваме за странни явления, наблюдавани от хората в небето по света. Често, такива обекти са наричани ​​“летящи чинии“. Какви са тези НЛО? Откъде идват?

„Летящите чинии“ са превозни средства, които се предполага, че са пристигнали на Земята от други планети. Те могат да маневрират и да се движат във въздуха с огромни скорости, които не са достъпни за самолети, създадени от човека.

Официалната научна общност отказва да признае съществуването на такива летящи обекти или космически същества, поради липсата на убедителни доказателства.

Учените се позовават на огромното разстояние между Земята и други планети, поради което пътуването от една слънчева система към друга отнема много време. Такова пътуване може да отнеме стотици години, дори ако пътувате със скоростта на светлината.

От друга страна, арабският свят многократно е бил свидетел на появата на „летящи чинии“ и отвличането на хора от извънземни.

През 90-те години, в едно село в Горен Египет, един младеж на име Абдул Карим твърди, че притежава уникалната способност да яде стъкло, която е получил, след като е бил отвлечен от извънземни!

Срещата с извънземните се е случила, когато Абдул Карим изкачвал планината в град Асиут, при тренировка на любимия му спорт. Когато се изкачил на планината, той забелязал огромен сферичен обект на четири метра над земята, от който излизали златни лъчи.

Обектът издавал много силни звуци, което изненадало Абдул Карим. В един миг, лъчите на странния обект го парализирали. Повдигнали го от земята и го привлекли навътре.

Вътре Абдул Карим видял три странни същества в златисто оцветени дрехи. Височината им достигала 2,5 метра, а кожата им била зелена, набръчкана и напълно лишена от косми. Освен това, всеки от тях имал по три очи.

Абдул Карим разказва:

„Поставиха ме на легло, зад което имаше два малки екрана с бутони с различни форми и цветове. Можех да видя всичко, но не можех да се движа. Един от тях мълчаливо погледна колегата си и му подаде някакво устройство с копчета. Той погледна тялото ми и екранът изпълни образи на костите ми. След това усетих, че леглото се движи към стая пълна със светлина. И тогава изгубих съзнание.“

Абдул Карим казва, че когато се върнал в съзнание, лежал гол на земята пред пещера, а до него били дрехите му. Той се върнал у дома и не казал на никого какво се е случило с него. Дори на семейство си. По-късно обаче, той решил да сподели приключението си.

По-късно Абдул споделя за промените, които са настъпили с него:

„Когато заставам близо до телевизор или радио, в устройството се появяват смущения. Освен това, мога да ям стъкло …“

Ръководителят на Испанския институт за космически изследвания – Рамон Нафиу, вярва в истинността на този инцидент. Той заявява:

„Това е подобно на два подобни инцидента, които се случиха в Русия и Германия.“

Испанският учен отишъл в Египет, за да проучи подробно това отвличане и да извърши няколко теста върху египтянина, който твърди, че е видял „летяща чиния“ със златни лъчи, които са го издърпали вътре.

Рамон Нафиу отбеляза:

„Златният лъч, за който говори Абдул Карим, има висока плътност и издръжливост, така че е в състояние да повдига предмети, които надвишават теглото на човек.“

Абдул Карим казва, че всички хора, които са били отвлечени от „летящи чинии“ от всяка точка на света, са подложени на подобен опит. Испанските учени съобщават:

„Медицинските прегледи, провеждани от космически обекти на отвлечения човек, обикновено се фокусират върху гениталиите, без да се засяга този човек, с изключение на няколко случая.“

Наскоро, в небето над Египет започнаха да се появяват голям брой „летящи чинии“. Хора от различни градове и региони като Гиза, Танта, Ал-Ахрамат, Хургада и др., са ги виждали.

Египетските и европейските медии приемат тези послания сериозно. След обявяването на присъствието на неидентифицирани летящи обекти в небето над Хургада, египетският министър на околната среда Ясмин Фуад поиска от компетентните органи да проверят тази информация.

Те обещаха да разгледат този въпрос, но досега не е публикувано официално изявление относно резултатите от разследването. Дали Египет се сблъсква с космическа извънземна инвазия или се потвърждава теорията за изграждането на пирамидите от извънземни с определена цел? А може би, връщането на извънземните след хиляди години е, за да видят резултатите от тяхната работа?