Как да спестиш -30% от езикови курсове в Бургас за черния петък?

2
149
Добави коментар
wordsbg
wordsbg

Знаем, че черният петък е голяма истерия! Този ден е своеобразна Шопинг олимпиада за най-изтъкнатите търсачи на оферти и намаления! Е, познайте какво? Тази година се включваме и ние!

Време е за шопинг, но малко по-различен…

За първи път ще имаме възможността да Ви направим предложение, на което няма как да откажете и с което ще направим пазаруването Ви от безполезно трупане на вещи с намаление – в трупане на знания и инвестиция в бъдещето!

Добре доши в BLACK FRIDAY намалението, което няма да проведем просто в един ден, а ще Ви дадем достатъчно време да се възползвате от ценовото предимство за езиково обучение в Бургас, с курсовете на Езиков център WORDS.

Само до 24.11.2019 г., вземете -30% отстъпка за курсовете в WORDS, стартиращи ЯНУАРИ и ФЕВРУАРИ, 2020-та! * УСЛОВИЯ НА КАМПАНИЯТА:

 

Предложението е валидно само за общи курсове в групова форма на обучение. Предложението е валидно за курсове, стариращи през месеците ЯНУАРИ и ФЕВРУАРИ на 2020-та година. Предложението е валидно само при заплащане на първа вноска за съответния курс. Предложението е валидно за нови и настоящи курсисти на WORDS и не може да бъде комбинирано с други отстъпки. Предложението е валидно в дните 21-24.11.2019 г., а записването става единствено на място – ул. „Тутракан“ №3, ет. 1, след заплащане на първа вноска. Предложението е валидно само за курсовете по АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ, ФРЕНСКИ, ИСПАНСКИ, РУСКИ или други предварително предвидени общи курсове по език, предварително заложени в графика на езиковия център.

 

* ПОВЕЧЕ ЗА Езиков център WORDS…

Ако не ни познавате до този момент – Езиков център WORDS предлага професионални образователни услуги в сферата на езиковото обучение за деца и вързрастни от 10 години. Намираме се в Бургас, а адресът ни и още по-точни координати за връзка с нас, можете да намерите тук.

Освен за общите езикови курсове, в WORDS можете да разчитате и на сертификатна подготовка за изпитите на Cambrdige University, както IELTS и SAT. Обучаваме и деца с нашия детски бранд WORDS Kids, където гоним най-добрите резултати и за най-малките ни курсисти!

Ще ни откриете супер лесно и в социалните мрежи, където броят на феновете ни вече наброява над 10 000 – във Facebook, Instagram и Twitter.