Скеле KRAUSE Clim Tec 5м работна височина

5
232
Добави коментар
StalbiteBg
StalbiteBg

Алуминиево скеле ClimTec- базов модул +1 надстройка за 5 м работна височина, е от клас скелета, изпитани и сертифицирани от TÜV/GS с разпределен товар от 200 kg/m2 (група скелета 3 по DIN EN 1004) съгласно EN 1004.    

Скеле ClimTec 5 m. работна височина – основни характеристики.

Бърз монтаж без инструменти, чрез употреба на оформящи силови фиксиращи връзки и на рамки, като части от системата. Скелето е подходящо за работа на неравни терени – благодарение на платформата, която може да се регулира на височина, от напречник до напречник. Основното скеле ле ClimTec може лесно да преминава през вратите, дори и в сглобено състояние, заради ниската височина на скелето, и траверсите.

Скеле ClimTec 5 m. работна височина- осигуряване.

Скелетата от серия ClimTec имат V-образната траверса на основата, която се разтваря, и чрез надлъжно и напречно увеличаване на повърхността за стоене, гарантира оптимална сигурност. Рифелованите напречници превентират нежелано плъзгане. В комплекта- 1 бр. анкериращ елемент, за закрепване към фасада.

Скеле ClimTec 5 m. работна височина – елементи в комплекта.

Скелето се състои от:

– Основна рамка с траверси 1,75 x 0,65 m – 2 бр.


Диагонал 1,89 m – 2 бр.

– Вертикална рамка 2,00 x 0,65 m – 1 бр.


Вертикална рамка 1,00 x 0,65 m – 2 бр.


Отваряема платформа 1,50 x 0,60 m – 1 бр.


Хоризонтал /парапет 1,59 m – 6 бр.


Надлъжен борд 1,50 m -2 бр.


Напречен борд 0,60 m – 2 бр.


Анкериращ комплект – 1 бр.


Диагонал на парапета /краен/ 1,77 m – 1 бр.


Осигурителна скоба – 7 бр. 

Всички елементи се продават и като резервни части.

Серията алуминиеви скелета СlimTec не включват в комплекта си колела, противотежести, опорни крака. Те са допълнителен аксесоар, и при поръчка на някоя от рaзновидностите на скелето, получавате допълнителни – 5% отстъпка от цената им, която ще бъде отчислена при потвърждаване на поръчката  

       Посочената цена е за 1 бр. скеле ClimTec 5 м. работна височина, производител Krause- Германия, и включва ДДС. Гаранция – 24 месеца. Как функционира: