Почовка в Сицилия за една седмица на цени то 249 евро. Полет + Хотел

2
241
Добави коментар
webholidaysonar
webholidaysonar

Самолетни билети до Катния, Сицилия и хотелска ставя в хотел три звезди на цени от 249 евро.

Ние намерихме за вас това изключително предложение за да можете да се насладите на една невероятна почивка на разумни цени. Офертата е за датите от 25/05/2020 до 31/05/2020 на промоционална цена от 249 евро на човек при пакет за двама. Ако тези дати не са подходящи за вас, това не е проблем, можете да изберете подходящи за вас дати от търсачката за самолетни билети, след което и да проверите за хотели за същите дати.

Информация за полета до Сицилия

Самолетните билети до летище Катания, Сицилия са на цени от 131евро са с авиокомпания Ryanair и можете да ги резервирате от ТУК: (самолетни билети от София до Катания за датите от 25/05/2020 до 31/05/20202).

Полетът излита от летище София в 6:30 и е с прекачване в Милано BGY с 3:25 часа престой. От Милано излита в 10:55 часа за Катания (крайна дестинация), където ще пристигнете в 12:50. Полетът до Катания е с времетраене 7:20, като това включва и престоя при прекачване.

Полетът обратно до София е директен и с продължителност от 1:45 и излита от летище Катания на 31/05/2020 в 21:55

Цените са такива към 22/11/2019 и може да се повишат, затова резервирайте.

 

Резервирай самолетни билети + Резервирай Хотел

Информация за хотела

За тази оферта сме избрали хотел Zeus Residence Hotel *** на цена от 585лв за двойна стая за 6 нощувки, но вие можете да изберете всеки един хотел от ТУК (цени за хотели в Катания, Сицилия за 6 нощувки от 25/05/2020 до 31/05/2020) , но цената ще е различна.

 

Посочената цена е за двама души в двойна стая.

Ние предпочитаме да предлагаме този вид пътувания с включени само самолетни билети и хотелски стаи, а вие да имате свободата да избирате как да си разпределите времето, защото времето лети, когато сте на почивка.

Резервирай самолетни билети + Резервирай Хотел

Информация за Сицилия, Катания и Палермо

Остров Сицилия

Сицилия е най- големият остров в Средиземно море и е единият от двата острова, съставящи Островна Италия. Административен италиански регион, който се ползва със специален автономен статут.Състои се от девет провинции. За повече информация: wiki . Сицилия е изключително интересен остров изпълнен с красиви кътчета и история, допълвани от вулкана Етна.

Живописните улички на Катания

Катания е един от най- красивите градове, не само на остров Сицилия, но и в цяла Европа. С неговият си интересен по собствен начин чар завладява всеки решил се да го посети турист.

Cattedrale di Palermo красивата катедрала символ на Палермо

Палермо е най- големият град в Сицилия и е негов административен център с близо 700 хиляди жители. Едно от най- известните места за посещение е катедралата им (Cattedrale di Palermo), която е и най- големият символ на града.

 

Резервирай самолетни билети + Резервирай Хотел

Ако искате да научите повече за нас и как тези цени са възможни, можете да прочетете повече на страницата За нас, секция Оферти “Полет + Хотел”.