Много е полезно да знаете враговете според зодията си – Овен-Далеч от Скорпиона, Близнаци-Козирогът ви потиска

4
161
Добави коментар
slavchev
slavchev

Овен – Далеч от Скорпиона

В живота: За бога, пазете се от Скорпиони! И в работата, и частния живот, те ще ви навлекат само неприятности. Вероятно и сами сте забелязали, че не мелите брашно с представителите на този знак. Ако сгрешите и решите да се сближите с такъв човек, горчиво ще съжалявате. Тези изменници потискат Овните и убиват ентусиазма им.

В любовта: Не се събирайте с Риби. Толкова чувствителни, толкова емоционални, все нещо ги тревожи. Не са за вас тези крехки натури. След първоначалното увлечение, ще видите че любимата Риба може да ви изкара от кожата ви, както никой друг.

Телец – Стрелецът ви позори

В живота: Никой не може така лесно да ви отклони от правия път, както Стрелеца. Не следвайте този безумец, ще си строшите и вие главата! Той е като зараза. Влиза ви под кожата и изведнъж се оказва че някак ви е убедил да тръгнете, увит в чаршаф към гробищата в полунощ. Дългогодишното общуване със Стрелец ще ви превърне в позор за хубавия Земен знак на Телеца.

В любовта: Много лош късмет ще е за вас, ако се влюбите в Близнак. Това въртоглаво кречетало ще ви скъси живота с две-трети. Стабиляга като вас не може да издържи на хаотичното му поведение и налудничавите му приумици.

Близнаци – Козирогът ви потиска

В живота: Козирогът е ваш потисник – на Близнаците като цяло. Как наричате човек, който се опитва да ви вкара в рамки, ограничава ви и, на всичкото отгоре, държи да става все на неговото? „Родител“ е погрешен отговор! Но съвсем като родител ще се държи с вас всеки Козирог, когото допуснете достатъчно близо до себе си. Това никак няма да ви хареса.

В любовта: Не се обвързвайте с Деви. Ред, дисциплина, аххх-тунг! Строй се, преброй се! План за почивката, график кой ще чисти… Вие сте свободен дух, а те ще ви принудят да спазвате техния порядък и да бъдете „разумни“.

Рак – Водолеят внася хаос

В живота: Не си мислете, че Водолеят ще е подходящ другар за вас, защото в първата част от името на знака участва думата „вода“. Вода ще ви подлее в най-неприятния момент, защото това е знак с екстравагантни интереси, граничещи с малочувството, идеи и неудачни хрумвания. Водолеят ще внесе хаос в живота ви.

В любовта: Вие сте емоционален човек, за вас любовта и нежността са като въздуха и водата за всяко живо същество. Е, няма да ги получите, ако се хванете с темерут, като Козирога. Този рогат добитък ще ви изкарва от равновесие всеки път, когато понечите да го гушнете.

Лъв – Не припарвайте до Риби

В живота: Вашият антипод е роден под знака Риби. Рано или късно Водата ще задуши Огъня и от вас ще остане една бледна сянка на предишното ви аз. Не допускайте Рибите близо до себе си, дори да изглеждат очарователни.

В любовта: Не ви трябва половинка Везни. Ще си паснете по изискания вкус и влечението към хубавите неща, но характерите ви хич не си подхождат. За вас е важно да блестите не с отразена, а със своя светлина. За Везните – също. В един дом няма място за две слънца. Отделно от това вие сте директни, а Везните – „тактични“. Пререканията с тях се превръщат във вербална касапница.

Дева – Овенът не ви разбира

В живота: Опасно е да се сближавате с Овен. Привлича ви неговата искряща като жарава личност, огромната му енергия и решителността му. Не можете да издържите на неговото бясно темпо, но ако поискате да поспрете и да починете, ще ви презре. Овенът е последният човек, който би се опитал да разбере ближния.

В любовта: Стрелецът ще ви накара да си говорите сами. Той е нехаен, рязък, груб и егоцентричен. Копнее да пътува и постоянно има нужда от приключения. Да спукате картер на колата по черен път вдън гори тилилейски за вас е проблем, а за Стрелеца – страшна забава.

Везни – Телецът е твърде груб

В живота: И Везните и Телецът са под покровителството на Венера, но Земният знак има е пагубен за вас със своята грубост и желание да се налага. Прагматизмът на Телците ще ви смаже, ще задуши в зародиш ентусиазма и творческите ви пориви.

В любовта: Не се обвързвайте единствено с Рак, защото ще живеете в паралелни реалности. Ракът иска да изцеди всяка възможност до последно. Ако е любов, тя трябва да е страстна, неразделна, изгаряща. Вие не си падате по такива неща. Приемате опасността и адреналина в здравословни дози и ненавиждате изстъпленията.

Скорпион – Близнаците ви мамят

В живота: Бягайте от колеги Близнаци и не се сближавайте с приятели, родени под този знак. Близнаците са единственият знак, който не можете да манипулирате. Напротив – даже има опасност те да манипулират вас. Те са царе на интригата.

В любовта: С Лъва много си приличате. Еднакво обаятелни и самоуверени, дръзки и смели. Именно тази еднаквост ще съсипе връзката ви. При различие в мнението нито един от вас не би направил компромис. И двата знака не се боят да влязат в битка. Толкова много сблъсъци без победител накрая ще ви оставят усещане за провал и поражение.

Козирог – Лъвът ще ви изостави

В живота: Според ведическата астрология Слънцето се явява враг на Сатурн. Това нагледно показва колко неподходящ екип са Лъвът и Козирогът. Лъвът ще преобърне света ви и ще ви изостави в неподходящ момент. А след него животът ви ще прилича на апартамент след обир.

В любовта: Друг Огнен знак ще ви изпие силите и ще ви скъса нервите. Става въпрос за Овена. Символите и на двата рогати знака сте твърди и безкомпромисни до жестокост. Няма да успеете да се спогодите. В същото време Козирогът е човек, който държи на личното си пространство, а Овенът смята това за каприз.

Водолей – Девата ви спира

В живота: Сприятелите ли се с Дева, може да кажете „сбогом“ на скъпоценната си индивидуалност. Както обичат да критикуват, Девите с лека ръка ще отхвърлят възвишените ви идеи, ще попарват като слана интересните ви планове и малко по малко ще се опитат да ви задушат. „За ваше добро“, разбира се.

В любовта: Скорпионът за вас е жива отрова. Те са злопаметни като слонове и опасни и отмъстителни като носорози. Ако ги нараните, ще ви мразят до гроб. С вашата директност, достигаща в някои случаи до войнственост, сто на сто ще ги настъпите съвсем скоро по мазола.

Риби – Везните ще ви лъжат

В живота: Рибите сте свикнали да използвате личния си чар като оръжие. Попаднете ли в обсега на Везни, ще видите, че не сте единствените чародейци на зодиака. Но имайте едно наум. Привидната откровеност на Везните е лъжлива. Ако има как, избягвайте ги и в приятелските кръгове, и в работата.

В любовта: Водолеят има много положителни качества, но нито едно не импонира на вашия знак. И двамата се нуждаете от емоционално стабилен партньор, който да укротява ураганите в душите ви. Връзката между Риби и Водолей е като да запалиш цигара на барутен погреб.

Оцени публикацията

Общо гласували