Екзотично пътуване до Малдивите със самолетни билети на ниски цени

2
336
Добави коментар
webholidaysonar
webholidaysonar

Информация за островната държава Малдиви. Къде се намират Малдивите?

Малдиви са островна държава в Индийския океан на около 700км от Шри Ланка. За повече информация, може да проверите в уикипедия. Столицата и най- голям град на островната е Мале, така че ще кацнете на летище Мале. Търсете и полети до летище Мале (код MLE), за да получите точни цени за самолетни билети до Малдивите.

Кристалните води на на островната държава Малдиви

Колко струват самолетните билети до Малдиви?

Самолетните билети до Мале, Малдиви са на различни цени според сезона, дали искате да отидете в интензивния сезон или не. Цените на самолетните билети са около 900лв в двете посоки в не натоварения сезон и около 1200лв в интензивният сезон. По- долу в статията можете да видите кое е най- доброто време да посетите Малдиви.

Но все пак ако направите добро проучване и запазите билети предварително можете да получите и доста по- ниски цени. Можете да проверите цените на билети от София до Малдиви тук.

Нужна ли ви е виза за Малдиви?

Не, като граждани на ЕС не дължите такса за влизане в държавата.

Колко струва хотел на Малдиви?

Хотели във водата на Малдиви

Цената за хотелска стая на Малдивите може да струва и малко и много, както и за всяка друга дестинация, според изискванията ви. Цените започват 70лв за нощувка в двойна стая, което е около 490лв за 7 дена, като Ви препоръчваме да се възползвате от по- високия клас хотели (от около 100 – 120лв за нощувка), за да се насладите наистина на престоя си.

Ето и таблица с цените на топ хотелите, които препоръчваме за престой на Малдиви:

ХотелКатегорияНамалениеЦена за нощувка от Избери датиHotel Jen Malé, Maldives by Shangri-La★★★★-44%772434Към хотелаThe Somerset Hotel★★★★-53%526250Към хотелаBeehive Nalahiya Hotel★★★★-35%253164Към хотелаMaagiri Hotel★★★★-8%491450Към хотела Колко би ми струвало цялото пътуване до Малдиви?

Положителното е, че само самолетните билети са сравнително по- скъпи а хотелска стая, ще можете да си намерите и на по- добра цена. Като крайна цена за сезон 2020г. можем да заявим, че можете да си организирате пътуване до Малдиви за под 2500лв за двама души за 7 дни. Няма да можете да намерите такава цена ако заплатите за екскурзия към туроператор, затова препоръчваме да си организирате сами такива. За да получите актуална информация за цените, можете да направите справка в нашият сайт, като разбира се бъдете гъвкави с датите и резервирайте напред.

Кое е най- доброто време да посетите Малдиви?

Средните температури през цялата година на Малдивите са 23ºC-31ºC, слънчеви и горещо. Интензивният сезон е между декември и март, като не Ви го препоръчваме, тъй като цените и на самолетните билети и на хотелите по това време са доста завишени. Дъждовният период е от май до октомври, като най- много валежи падат около юни. Струва си и да платите по-високите цени и да се придържате към сухия сезон.

Като заключение най-доброто време за посещение на Малдиви – е между ноември и април. Като Ви препоръчваме да изберете дати от средата на ноември до средата на април, за да не Ви изненада времето с дъждовни дни.

Най- добри цени за вашето пътуване може да получите ако резервирате билети и хотели за датите около 15 – 30 ноември, както и от 1 до 20 април.  Ако търсите наистина добри цени можете да прочете нашата статия за избор на билети:

Как да изберем самолетни билети? Защо си заслужава да посетя Малдивите?

Малдивите са едно изключително красиво място, което не може да бъде сравнено с което и да е друго кътче по света. Прозрачно сините води, невероятната флора и фауна са забележителни и изглеждат много по- добре от изображенията, които можете да видите на телефона или компютъра си. Просто трябва да се види на живо.