Търсачка за самолетни билети

2
274
Добави коментар
webholidaysonar
webholidaysonar

  Как да използваме търсачката за самолетни билети?

Използването на търсачката за самолетни билети е изключително лесно. Нужно е само да въведете от къде искате да летите и до къде. Не е необходимо да знаете името на летището или неговия код. Въведете името на града от който искате да летите и на този в който искате да кацнете. Когато въвеждате града, под него ще Ви излязат подсказки, като можете да изберете и от там. Така търсачката ще Ви покаже най- изгодните самолетни билети за всички летища в тези два града, като провери всички възможности и ги комбинира така, че да получите най- добрата цена, време и условия за полет.

След като въведете начална и крайна точка на вашето самолетно пътуване, моля изберете дати. Началната дата е задължителна, но ако искате да търсите само еднопосочни билети, тогава изберете опцията “Билет за връщане не е нужен”, който се намира под календара за дата за връщане. Голям жълт надпис. Можете да пробвате няколко търсения, за да намерите най- подходящата за вас според цена, продължителност на полета и други.

От последното поле за пасажери и вид на полета можете да изберете дали търсите самолетни билети само за вас или ще пътувате с някого, както и дали билета да включва и деца, за да може търсачката да покаже правилната цена. По подразбиране търсачката търси билети в икономична класа, но имате опция и да изберете “бизнес”, ако желаете повече удобства по време на пътуването.

Когато проверите че всички полета са попълнени, можете да натиснете бутона “Търси билет”, който ще Ви отведе до нов прозорец с резултатите от търсенето. Там имате допълнителни опции, като това да видите цените и в близките няколко дни, както и да изберете подредба по зададен от вас критерии.

За всеки резултат има подробна информация за полета, като това дали той включва багаж, храна по време на полет, прекачвания, пресои и други.

Когато сте намерили полет на желана от вас цена е важно да натиснете бутона “Купи”, за да може търсачката да Ви прехвърли в сайта на авиокомпанията на правилната страница, за да можете да получите точно тази цена, защото ако търсите в директно в сайта на авиопревозвача, то може цената да е различна.

Ако имате въпроси или други затруднения с търсачката, не се колебайте да се свържете с нас.

Приятен полет!

Каква е разликата между търсачката за самолетни билети на Holidaysonar.com и тази на авиокомпаниите?

Търсенето на самолетни билети не е никак сложен процес, но ако проверявате всяка една компания по- отделно, това би Ви отнело доста време и пак не е сигурни, че ще получите най- добрата цена, тъй като повечето авиокомпании завишават цените за полетите в техните сайтове.

Търсачката за самолетни билети на Holidaysonar.com използва специален алгоритъм, за да следи цените на всички полети, да ги сравнява и показва за изключително кратък период от време. За под 30 секунди Вие ще имате сравнени хиляди полети и ще Ви покажем само тези, които отговарят на вашите изисквания въведени в търсачката.

Почти всички търсачки на авиокомпаниите търсят самолетни билети за полети предлагани само от тях самите. В някои случаи и на авиокомпании, които са им партньори. Търсачката на Holidaysonar.com търси във всички авиокомпании и сравнява цените. Така например цената за билет от София до Лондон в сайта на авиокомпания А може да на цена от 200 евро и това да е най- добрата тяхна цена, но авиокомпания Б да предлага цени от 30 евро и така Вие да не получите релевантен (подходящ) резултат от търсенето на билети в сайта на авиокомпания А.

Защо да използвате търсачка за самолетни билети?

Търсачката за самолетни билети прави всичко свързано с намирането на изгодни самолетни билети вместо вас.

Сравнява цените на хиляди авиокомпании и сайтове за самолетни билети. Избира най- добрата цена и я показва най- отгоре, за да я видите. Всичко това за под 30 секунди, а на вас би Ви отнело няколко часа.

Спестява ви пари от такси за посредници. Има доста сайтове и фирми, които биха Ви намерили самолетни билети, но срещу определена такса, която доста често е не малка. Търсачката за самолетни билети е автоматизирана и НЕ добавя допълнителна стойност към цената за самолетните билети. След като намери най- добрата цена Ви прехвърля към сайта от където е намерена информация за избрания от Вас полет.

Комбинира полетите. Ако желаете да летите до по- далечна дестинация и не само, а просто искате да летите на ниски цени, то търсачката за самолетни билети прави комбинация между различни оферти и Ви показва най- добрата. Така самолетен билет с прекачване може да Ви струва 10 пъти по- евтино от директен полет.

Например по празниците, когато всички полети са на изключително високи цени, Вие можете да изберете полет с прекачване и престой от няколко часа, като така търсачката Ви намери билет с отстъпка. Така Вие ще можете да получите евтин самолетен билет срещу няколко приятно прекарани в почивка на летището часа.

Използването на търсачката е безплатно и неограничено, всеки може да се възползва от това да намери изгодни самолетни билети!

Можете да прочетете и статията за това как да намерите подходящи самолетни билети за вас. Или да разгледате всички съвети свързани със самолетните полети, избора на билети и други полезни съвети (тук).