Аталанта – Динамо Загреб – Смел Залог @4.50 [26-ти Ноември]

2
234
Добави коментар
wood-vision
wood-vision

За днес сме подготвили прогноза с висок коефициент изцяло фокусирана върху 5-тия кръг на груповата фаза в Шампионска Лига.

Аталанта – Динамо Загреб

В един от двубойте Аталанта посреща Динамо Загреб. Към днешна дата домакините изпитват доста проблеми с контузени играчи като те няма да могат да разчитат на 7 контузени и 1 наказан играч. От друга страна Аталанта имат само 1 контузен играч и почти целия състав е в готовност.

Аталанта е един доста интересен отбор способен да се опълчи на всеки съперник. В последната си битка от Шампионска Лига домакините завършина с равен резултат срещу Манчестър Сити, което е доста впечетляващо.

Динамо Забреб също направиха доста резултатен равен в предния кръг като завършиха с 3-3 срещу Шахтьор. Имайки впредвид другия мач от групата на Ман. Сити срещу Шахтьор, гостите в този мач виждат страхотна възможност да напреднат в борбата за второто място. От друга страна страна статистиката показва, че Динамо Загреб не могат да вземат 3-те точки в последните 14 мача като гости в Шампионска Лига.

Прогноза: Краен резултат – Равен

Коефициент: 4.50 Сигурност: 55%

*За прогнозите са използвани резултати от Flashscore *Коефициенти са взети в момента на писане на прогнозите и е възможно да се различават от реалните.