Нов бонус в Winbet – 200% до 100 лв. (Бонус Код)

3
363
Добави коментар
sapa84
sapa84

Нов бонус в Winbet – 200% до 100 лв. (Бонус Код) Categories: Новини | Published by: fBets.eu

29/11/2019

Хората, които все още нямат регистрация в Winbet, могат да се чувстват късметлии, защото им се предоставя ексклузивната възможност да се регистрират с подобрен бонус за нов клиент.

Новата оферта на букмейкърската къща е за главозамайващите 200% от първия депозит с ограничение от 100 лева. За сравнение, досегашното предложение беше за до 200 лв., но само 50% от депозита. Например, при депозит от 50 лв. до момента играчите взимаха 25 лв., докато вече началният им опит ще бъде ускорен с допълнителни 100 лв. от букмейкърската къща.

Взимане на бонуса – какво да направим?

За получаване на офертата трябва да направите няколко неща. Първото от тях е да направите регистрация в Winbet. Това е най-лесната част, защото букмейкърът има ускорена регистрация без никакво забавяне.

Не забравяйте обаче една важна подробност – по време на регистрирането да отбележите бонус код WB2020 в съответното поле. Без бонус код няма да получите този 200% до 100 лв. бонус.

След като имате регистрация, трябва да имате и направен депозит. Тук трябва да обърнете внимание на това, че депозиращите чрез Skrill са изключени от тази промоция. Изберете някой от другите начини за депозит – изборът е голям!

WINBET Регистрация с Бонус код WB2020

Правила на бонуса

Бонусът се получава лесно, но след това трябва да бъде превъртян. Това неминуемо за всеки депозитен бонус условие цели да предпази букмейкъра от злоупотреби и да даде пари само на истински играчи – играчи, които реално ще залагат в Winbet.

Превъртете бонуса и депозита шест пъти, за да ви бъде позволено теглене. Ако не успеете да го направите за 30 дни, вашите пари ще останат по сметката ви, но бонусът ще бъде заличен.

Превъртането на този бонус дава много свобода за играчите, защото ги ограничава само с коефициента – той не трябва да е под 1.30 – и максималния залог, който не бива да бъде за над 50 лв. Трябва да се уточни, че няма да ви бъде забранено да залагате с по-големи суми и по-нисък коефициент, но тези залози не се броят към превъртането.

Защо този бонус е добър?

Може би сте забелязали, че от други оферти на букмейкърски къщи може да се вземе в крайна сметка по-голяма сума, но само тук ще получите сума, която е двойно по-голяма от депозита. Само в Уинбет с 50 лв. депозит ще вземете 100 лв. бонус. От друга страна, ако правите по-големи депозити, този голям процент няма да ви се отрази заради лимита до 100 лв. на човек.

Бонусът има още един голям плюс, на който трябва да обърнете внимание – при много малко подобни оферти за превъртането се зачитат залози с коефициенти от сорта на 1.30 или 1.40.

Ако нямате регистрация в Winbet, сега е идеалният момент да си направите.

WINBET Регистрация

5 / 5 ( 4 votes )