Спечелете смартфони, смарт часовници и гривни и ваучери за пазаруване

15
563
Добави коментар
pgp

Продукти, участващи в Промоцията

1. Ballantine’s Finest – 1L (един литър) 2. Ballantine’s Finest – 0,7 L (седемстотин милилитра) 3. Ballantine’s Finest – промо-пакет с две чаши 4. Ballantine’s Finest – промо-кутия

Участието в Промоцията е обвързано с покупка на 1 (една) бутилка Ballantine’s Finest по избор от участващите продукти в рамките на периода на кампанията.

Всеки потребител, желаещ да участва в Промоцията, трябва да закупи 1 (една) бутилка Ballantine’s Finest, разновидност в литри по избор, в рамките на периода на кампанията. След покупката, потребителят трябва да заяви участие в Промоцията на www.staytrue.bg , където следва да регистрира:

·         номера на касовата си бележка; ·         своите данни: име и фамилия, град, телефонен номер за връзка, e-mail; ·         да избере наградата, за която участва; ·         да потвърди, че е прочел правилата на Промоцията и е съгласен с тях; ·         да потвърди, че е запознат с условието за запазване на касовата бележка от покупката; ·         да потвърди, че е съгласен предоставените от него лични данни да се обработват за целите на участие в Промоцията; ·         да натисне бутон „Изпрати”.