Superhosting.bg – промо код за подновяване

2
262
Добави коментар
galinov007
galinov007

Днес както в областта на бизнеса, така и при частните лица е изключително модерно онлайн присъствието. За да бъде възможно това, един от вариантите е покупката на хостинг и домейн за създаване на интернет страница. Superhosting.bg е една от най-разпространените в България хостинг компании, предоставящи този тип услуги. По-долу накратко ще представим какво представлява хостинга и домейна. Ще Ви предоставим и специален промо код за отстъпка: bojestveni10 и друга полезна информация.

Какво представлява хостинга

Хостинга е определено дисково пространство върху сървърите на компанията, позволяващо сайтът Ви да е видим в интернет 24/7. В случая, Вие нямате грижа за техническата поддръжка на сървъра, неговата постоянна свързаност с интернет и подмяната на изгорели части или възникнали технически проблеми. За всичко това се грижи хостинг доставчикът в лицето на Superhosting.bg

Другата особеност при ползването на хостинг е лимитираният трафик. При покупка на пакетен абонамент, на месечна база Вие имате определен трафик, който можете да използвате. Той зависи от количеството посещения на Вашия сайт, обемът изтеглена информация и т.н. При избора на пакет за покупка е важно да обърнете внимание на този показател и да го съобразите с предназначението на Вашия сайт.

Особености на домейна

Накратко, домейнът представлява името на Вашия сайт. То трябва да е уникално и да не е регистрирано от друг потребител преди Вас. В името не може да има интервали, а в края задължително присъства точка и трибуквено означение, като .com, .net, .eu, .bg и т.н. Колкото по-кратко е името на Вашия домейн, толкова по-лесно потребителите на Вашия сайт ще го запомнят и ще Ви посещават, изписвайки директно домейна в адресната лента на браузъра.

С какво Ви помага промо кодът за подновяване към Superhosting

За да използвате описаните по-горе услуги, на месечна или годишна база, Вие трябва да плащате определена според използвания план цена. Тя може значително да варира и е съставена на база заложените в съответния абонаментен план сървърни ресурси. За да си спестите 10% от абонаментната цена, по-долу ще Ви предоставим специален промо код, който се въвежда точно преди финализиране на подновяването. 

Той важи както за покупка на нов хостинг план, така и за подновяване на текущия.

Кой е промо кодът с отстъпката за подновяване

В един от етапите по време на процеса на подновяване на текущия Ви абонаментен план ще видите малко поле за въвеждане на промо код. Той Ви дава определена отстъпка от настоящата цена, която трябва да платите. Точно в това поле въведете думата bojestveni10 и отстъпката от 10% ще Ви се начисли автоматично. Важно е да уточним, че този код може да се ползва неограничено, както за нови абонаменти, така и за вече съществуващи.