Права колонка за Неделя [1-ви Декември]

2
297
Добави коментар
wood-vision
wood-vision

Правата колонка за първия ден на декември включва три футболни прогнози:

Коефициент: 3.56 Сигурност: 60%

Наполи – Болоня [Серия А]

Представянето на Наполи не е достатъчно убедително до момента. След 13 кръга в Серия А домакините взимат 7-мата позиция в класирането с 20 точки. Също така към днешна отбора отчаяно търси 3-те точки търсейки края на една лоша серия от 7 мача без победа във всички турнири. Перфектния опонент за тази цел би бил отбор от долната част на класирането какъвто е и Болоня.

Гостите заемат 16-тото място в таблицата с 13 точки от 13 срещи. Определено отбора ще излезе мотивиран на терена след като имат нужда от всяка една точка. Въпреки всичко последните преки двубой показват предимство за домакинския отбор.

Въпреки последната победа на Болоня, Наполи доминира в преките срещи между двата отбора и ние смятаме, че тази тенденция ще продължи.

Прогноза: Победа за Наполи

Коефициент: 1.45 Сигурност: 64%

Атл. Билбао – Гранада [Ла Лига]

Атлетик Билбао посреща Гранада в 15-тия кръг на Ла Лига. Последната среща между тези два съперника беше през 2017-та и завърши с 3-1 за Атл. Билбао.

Домакините се намират в страхотна форма с 3 победи и 1 равен в последните 4 мача. Играчите на Гайска Гаритано са известни със страхотните изяви пред своя публика и този стадион е труден за всеки техен съперник.

В последните си 10 срещи на свой терен Билбао печели осем от тях и допуска само една загуба, което е доста показателно.

От друга страна Гранада се намират в доста лоша форма. В последните си 4 битки в лигата гостите взимат само една точка с 1 равен и 3 загуби. Всичките съперници са от по-горни позиции в класирането от тази на Гранада, какъвто е и отбора на Атл. Билбао. Като гост отбора не е взел нито една точка в последните 3 мача.

Прогноза: Победа за Атлетик Билбао

Коефициент: 1.70 Сигурност: 75%

Норич – Арсенал  [Висша Лига]

Норич се изправя срещу Арсенал в търсене на трите точки. Въпреки силния старт на Канарчетата вмомета те заемат 19-тата позиция в зоната на изпадане. В последния кръг отбора постигна впечатляваща победа срещу Евертън и така натрупа актив от 10 точки и изпревари Уотфорд.

След последната загуба на Арсенал в Лига Европа мениджъра на отбора Унай Емери бе съкратен. Отбора се представя доста колебливо в последно време като отбора няма победа в последните 7 мача във всички турнири.

Въпреки всичко Арсенал остава отбор с добра атака и проблеми в защита. В последните 4 от 5 домакински мача на Норич и двата отбора отбелязват гол, което ни кара да поставим и този залог.

Прогноза: И двата отбора да отбележат гол

Коефициент: 1.44 Сигурност: 69%

*За прогнозите са използвани резултати от Flashscore *Коефициенти са взети в момента на писане на прогнозите и е възможно да се различават от реалните.