Мръсни маратонки – тотално неMODNO! Или пък не?

2
92
Добави коментар
svetla58
svetla58

Белите маратонки са се превърнали в задължителен атрибут за гардероба както за мъжете, така и за жените. Независимо дали са съчетани с рокля, с костюм или просто с тениска и дънки, белите кецове могат да бъдат едни от най-универсалните елементи в гардероба ви. Единственият недостатък на белите обувки е как да ги почистите, след като се случи неизбежното, а именно да станат целите мръсни – което, нека бъдем честни, обикновено се случва в първите 2 минути след като излезнем с тях.

В перфектен свят сладоледът няма да е калоричен, а белите обувки няма да се цапат. Уви, това е невъзможно. Затова е много важно да чистим обувките си, защото е тотално НЕМОДНО да си с мръсни обувки. Или пък не?

Все пак живеем през 21.век и правилата в модата са, за да се нарушават. Тази година модни къщи като Balenciaga и Gucci показаха грозни, надраскани кецове, които струват над 800 долара. Това са много пари, особено за нещо, което е умишлено създадено, за да ви направи невзрачни.

Актьорът и режисьор Шая Лабъф пък не излиза без любимите си мръсни Nike Cortez –  те се превърнаха в негова запазена марка.

Може би много хора няма да разберат тази нова тенденция и ще гледат на другите, които я следват, като на несериозни и неглежирани личности, но все пак това е мода – не всеки успява да я разбере. Вие сами решавате дали ще разчитате на това какво казва модата или ще следвате добре познатите правила.

Може сладоледът все още да е калоричен, но проблемите с цапането на белите маратонки е официално решен!