20 до 20 с Езиков център WORDS! Вземи коледна отстъпка за езикови курсове в Бургас!

2
176
Добави коментар
wordsbg
wordsbg

Не чакайте Дядо Коледа! Старецът тепърва се набира по „нагорнището“, което му предстои всяка една година – да зарадва всички с любимите подаръци. Ние ще го изпреварим и започваме веднага!

Включете се в кампанията на Езиков център WORDS, Бургас, – „20 до 20“, в която имате шанса да учите любимия си чужд  език с 20% отстъпка от редовната му цена. Спестете за коледен подарък или направете такъв (да можете да подарите курс на приятел с нашите подаръчни ваучери).

20% до 20-ти ДЕКЕМВРИ – нека отстъпките завалят, а с тях и мотивацията да започнете 2020-та по един доста ползотворен начин – с езиково обучение, което освен знания по езика, ще ви даде преди всичко повече самоувереност, самочувствие и пълнота.

* УСЛОВИЯ НА КАМПАНИЯТА:

 

Предложението е валидно само за общи курсове в групова форма на обучение. Предложението е валидно за курсове, стариращи през месеците ЯНУАРИ и ФЕВРУАРИ на 2020-та година. Предложението е валидно само при заплащане на първа вноска за съответния курс. Предложението е валидно за нови и настоящи курсисти на WORDS и не може да бъде комбинирано с други отстъпки. Предложението е валидно в дните 01-20.12.2019 г., а записването става единствено на място – ул. „Тутракан“ №3, ет. 1, след заплащане на първа вноска. Предложението е валидно само за курсовете по АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ, ФРЕНСКИ, ИСПАНСКИ, РУСКИ или други предвидени ОБЩИ ВЕЧЕРНИ КУРСОВЕ по език, заложени в графика на езиковия център. Предложението е не важи за разговорните курсове на TED Talks или дневните промо курсове.

 

* ПОВЕЧЕ ЗА Езиков център WORDS…

Ако не ни познавате до този момент – Езиков център WORDS предлага професионални образователни услуги в сферата на езиковото обучение за деца и вързрастни от 10 години. Намираме се в Бургас, а адресът ни и още по-точни координати за връзка с нас, можете да намерите тук.

Освен за общите езикови курсове, в WORDS можете да разчитате и на сертификатна подготовка за изпитите на Cambrdige University, както IELTS и SAT. Обучаваме и деца с нашия детски бранд WORDS Kids, където гоним най-добрите резултати и за най-малките ни курсисти!

Ще ни откриете супер лесно и в социалните мрежи, където броят на феновете ни вече наброява над 10 000 – във Facebook, Instagram и Twitter.