EXIT Fest става на 20 години! Грандиозен купон от 9-ти до 12-ти юли 2020

3
251
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

 

Изданието 2019 на EXIT Fest бе най-успешното до сега. През 2020-та година левелът на купон ще се вдигне още по-високо с още по грандиозен купон от, 9-ти до 12-ти юли, който ще отбележи двадесетата годишнина от раждането на фестивала. Както всяка година, мястото на фестивала и фокуса на световната сцена, ще бъде крепостта Петроварадин – Сърбия, Нови Сад. На събитието освен нов списък със световно известни изпълнители, ще присъстват и такива, участвали в предходните EXIT фестивали.

EXIT 2.0 поставя началото на нова ера с много нововъведения във всички области на дейността си.

По думите на Душан Ковачевич, който е основателя, целта на новия EXIT Fest е да надминат собствените си рекорди, за да направят най-доброто издание на фестивала с напълно обновения EXIT за следващото двадесетилетие.

 

EXIT 2.0 – Celebrating 20 Years in Unity

 

EXIT отдавна се е превърнал култура, по думите на популярното британско списание DJ Mag. Новото издание, не само е празник за самия фестивал, но и за всички разнообразни фенове от всички стилове, които се побират, не само за местните, но и за тези които идват отвъд океана или пътуват хиляди километри за да дойдат.

 

Вече стартира и продажбата на билети от 22 ноември насам. Ограничената партида с отстъпка от 55 % или цена от 59 евро ( 120 лв ), все още не е изчерпана, така че ви съветваме да побързате. 😉

 

Всеки знае, че EXITсе отличава от другите фестивали в света, с огромното разнообразие от жанрове, което го прави уникален.

 

Очаквайте съвсем скоро да бъде обявена листата с първите изпълнители, които ще вземат участие в EXIT 2.0, през новата 2020-та година. Очаквайте новини и за Sea Star – Хърватия, Revolution – Румъния и Sea Dance в Черна Гора.