Вълшебно ВИДЕО: Турски пианист стана световноизвестен заради 9-те си котки |

2
122
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Музикантът Сарпър Думан, който живее и работи в Истанбул, стана известен в Интернет благодарение на своите 9 котки, спасени от улицата и от приюти. Оказва се, че пухкавите животни са най-големите фенове на музиката на своя спасител.

Основният привърженик е раирана котка, която често придружава стопанина си, докато той свири и в същото време мърка и докосва лицето му.

Докосващите видеоклипове на турския музикант са толкова обичани от феновете и на музика, и на котки, че в момента страницата на Instagram в Сарпър има над милион абонати.

Сарпер обожава природата като цяло и на страницата си във фейсбук пише, че не може спокойно да мине покрай много страдащи бездомни котки и кучета, знаейки, че хората имат уютни топли къщи и вкусна вечеря.

Музикантът неведнъж помага на ранени и болни котки, внимателно ги храни, докато не се възстановят и помага да отидат при любящи семейства.

Интересното е, че Думан съвсем открито изразява силната си любов към котките, не се страхува от присмех и продължава да убеждава хората да следват примера му и да отвеждат бездомни животни у дома.

 

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Публикация, споделена от Sarper Duman (@sarperduman) на Сеп 8, 2017 в 5:54 PDT