Ето я тайната на Шакира за перфектно и секси тяло

1
86
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Вероятно знаете, че Super Bowl е най-важното, бляскаво и значимо събитие за спорта в САЩ.

Това е финалът на първенството на Националната футболна лига там и за него се говори със седмици, но не заради самия спорт, а заради шоуто между половините на играта, както и за рекламите около шоуто.

На Super Bowl догодина на полувремето ще пеят Дженифър Лопез и Шакира. И тъй като събитието е наистина огромно, мащабно и значимо, двете певици вече се готвят усилено за него.

 

Разберете какъв е хранителният режим и тренировъчния план на Шакира:

За Super Bowl-формата си Шакира се е доверила на Ана Кайзер, при която певицата тренира по 5 пъти седмично, като всяка тренировка продължава 75 минути.

Диетата

Шакира се храни доста чисто, като залага почти изцяло на здравословни протеини и много зеленчуци. Зеленчуците представляват между 60 и 80% от храната ѝ за деня, а между 20 и 40% са протеините.

Как изглежда един ден на Шакира? Денят ѝ започва със силно кафе, не закусва. На обяд най-често хапва салата и риба. Ако огладнее преди вечеря, хапва супа. За вечеря пък най-често яде пържола с печени домати или спанак. Десертът ѝ е черен шоколад.

Тренировките
 
Тренировките на Шакира не са съвсем традиционни. В тях са заложени доста упражнения за сила и издържливост, но има и специална част, посветена на танците, в която работи по хореографията за шоуто. 

Проблемите

Ана Кайзер споделя, че като за всяка заета жена, и за Шакира е трудно да отдели време за тренировка, а в залата да не мисли за нищо друго, освен за себе си. Съветът, който прочутата треньорка и хореографка дава на всички жени, е прост – добър сън, добра храна, здрави тренировки./zdrave.to