Ловно Изложение „Die Hohe Jagd & Fischerei” – Залцбург

1
180
Добави коментар
gptravelbg
gptravelbg

ПРОМО ЦЕНА за ловци, притежаващи заверен ловен билет и членска карта за 2020 г. към датата на записване – 305 лв.

1 ден 19.02.2020 София – Залцбург /1200 км/
Отпътуване  в 20,00ч. от София  пл.Александър Невски /ул. „Оборище, спирка за туристически автобуси/за Република Австрия  по маршрут  София – Белград – Загреб – Любляна – Залцбург. Нощен преход.

2 ден 20.02.2020 Залцбург
Пристигане в Залцбург ранен след обяд. Пешеходна разходка, в Стария град: двореца Мирабел – лятна резиденция на залцбургските архиепископи, „Хоензалцбург” – символ на града, най-голямата напълно запазена крепост в Средна Европа, Капителплац , манастира „Св. Петър”, Резиденцплац, Моцартплац, средновековната уличка „Гетрайдегасе”  с родната къща на великия Моцарт. Свободно време в центъра на града. Настаняване в хотел в района на Залцбург. Нощувка.

3 ден 21.02.2020 Залцбург – Инсбрук /170 км/
Закуска. По желание, целодневна екскурзия до  Инсбрук / 20 € при минимум  20 туристи/ .  По пътя се спира в градчето Ватенс за посещение на парк-музея, наречен Кристалния свят на Сваровски – уникално подземно царство в полите на Австрийските Алпи, състоящо се от 14 зали, изпълнени с блясъка и магията на изумителни кристални фигури. Възможност за покупки на всички изделия на фабрика „Сваровски“ на заводски цени. Пристигане в Инсбрук, град – бижу, разположен на двата бряга на река Ин, главен град на областта Тирол и безспорно едно от най-добрите места за ски в Австрия.   Туристическа програма в Инсбрук – Триумфалната арка,  издигната по нареждане на Мария Терезия, колоната на Св. Анна, Златният покрив. един от символите на града,  кметството с градската кула,  Къщата на  Хелблинг,  готическата църквата „Хофкирхе“ с мавзолея на император Максимилиян. Свободно време. Връщане в хотела. Нощувка.

4 ден 22.02.2020 Залцбург – София /1200 км/
Закуска. Напускане на хотела. Посещение на изложението „Die Hohe Jagd & Fischerei” /В този ден се ползват организирани безплатни трансфери до изложението/. Ще имате възмжоността да разгледате и по желание да си закупите стоки от над 600 производители от цял свят, като разнообразието от продукти е огромно. Изложителите  покриват почти всяка сфера от света на лова и риболова. Стоките, които се предлагат  са от ловни дрехи и екипировка до колекционерски оръжия, лъкове и други интересни артикули. Също така „Die Hohe Jagd & Fischerei“ предлага на своите посетители, които вече надхвърлят 40 000,  и интересни шоу програми включващи 4×4-off road превозни средстава. Около 18:00 ч. отпътуване за България по маршрута Загреб – Белград – София. Нощен преход.

5 ден 23.02.2020 София
Пристигане   в  София  на  площад  „Александър  Невски“  (началото на ул. „Оборище“)  около обяд.